Dit is waar Ariel Winter en haar moeder vandaag staan

Inhoudsopgave:

Dit is waar Ariel Winter en haar moeder vandaag staan
Dit is waar Ariel Winter en haar moeder vandaag staan
Anonim

Het middelste kind zijn kan moeilijk zijn. Terwijl het jongste kind vaak als schattig en charmant wordt gezien, en het oudste broertje of zusje wordt geprezen voor het eerst ervaren van mijlpalen, voelen middelste kinderen zich soms achtergelaten en genegeerd. Dit is zeker het geval voor het geliefde personage Alex Dunphy in Modern Family. Ze is de slimste jongen van Dunphy, maar ze wordt overschaduwd door ditzy Haley en goofy Luke.

Fans die ervan hielden om Ariel Winter 11 seizoenen lang Alex te zien spelen, zijn nieuwsgierig naar haar acteerrollen na Modern Family, vooral omdat Ariel in de loop der jaren volwassen is geworden. Fans van deze actrice kennen ook het hartverscheurende familieconflict waar ze mee te maken heeft gehad. Terwijl Ariel Winter speelde in de populaire sitcom, werd haar vreselijke relatie met haar moeder onthuld. Ariel werd zelfs geëmancipeerd op 17-jarige leeftijd in 2015.

Waar staan Ariel Winter en haar moeder vandaag? Laten we eens kijken.

Hun relatie vandaag

Ariel Winter deelde dat haar moeder haar heeft misbruikt, waardoor fans zich afvragen hoe ze vandaag met haar moeder kan opschieten. Ariels moeder wilde dat ze op dieet ging, dus ze had vaak honger en kreeg niet genoeg te eten, en haar moeder wilde ook dat ze heel onthullende kleding zou dragen. Dit is zo triest om te horen en deze situatie is absoluut het tegenovergestelde van hoe Claire en Phil Dunphy hun kinderen opvoeden op Modern Family. Hoewel deze personages dwaas zijn, zijn het modelouders die van hun kinderen houden en er altijd voor zorgen dat er voor ze wordt gezorgd. Het is vreselijk om je voor te stellen hoe het voor de actrice moet zijn geweest om door deze vreselijke situatie te gaan.

In 2017 zei Ariel Winter dat het vijf jaar geleden was dat ze voor het laatst met haar moeder had gesproken, en het klinkt niet alsof ze elkaar snel zullen spreken.

In een interview met The Hollywood Reporter zei de actrice: Ook al zou ik willen dat ik een betere jeugd had, ik zou het niet willen ruilen, want het heeft me gemaakt tot wie ik nu ben. Ik heb nog steeds respect voor de mensen die me pijn hebben gedaan.”

Ariels moeder, Crystal Workman, was ook niet erg aardig als ze met de pers sprak. In 2017 werd Crystal geïnterviewd door Inside Edition en zei dat ze de jurk die haar dochter droeg niet mooi vond. Crystal zei: 'Vooral die ene waar haar been omhoog staat en ze een martini-glas vasthoudt, ik kon alleen maar huilen en medelijden met haar hebben.' Crystal legde ook uit: "Ik wil gewoon dat ze respect voor zichzelf heeft en wat klasse heeft."

Het zou moeilijk zijn voor Ariel Winter om iemand die dingen over haar te horen zeggen, maar het moet vooral moeilijk zijn om die woorden van haar eigen moeder te horen.

In hetzelfde interview met Inside Edition zei Crystal dat ze vond dat Ariel weer met haar moest praten. Volgens haar was het zeker een goed idee voor hen om hun moeder/dochterrelatie te herstellen.

Dat lijkt echter niet te zijn wat Ariel Winter wil, aangezien zij en haar moeder nog steeds geen contact hebben.

Nadat haar moeder met Inside Edition had gesproken, deelde Ariel Winter haar gedachten en gevoelens op Twitter, en ze klonk duidelijk overstuur en diepbedroefd.

Volgens Yahoo!, twitterde de actrice: "Als iemand van je houdt en om je geeft, vertellen ze het je recht in je gezicht en staan ze naast je, niet op televisie om het aan iedereen te vertellen. Triest voor @InsideEdition dat ze niets anders te melden hebben en dat ze de behoefte voelen om een moeder toe te staan haar dochter te bashen."

Op basis van die tweets is het moeilijk voor te stellen dat de actrice binnenkort met haar moeder wil praten, laat staan dat ze een hechte relatie met ze wil hebben. Het klinkt alsof Ariel denkt dat als haar moeder echt met haar wilde praten, ze zich zou verontschuldigen en zou proberen de moeilijke relatie die ze hadden goed te maken. In plaats daarvan praat Ariels moeder tegen een publicatie en zegt ze gemene, negatieve dingen over Ariel. Fans zien deze situatie zeker vanuit het perspectief van Ariel, en ze willen gewoon dat ze gelukkig en gezond is. Het lijkt erop dat een verzoening tussen moeder en dochter niet in het belang van Ariel is.

In een interview met Entertainment Tonight zei Ariel Winter dat ze haar mede-sterren uit Modern Family erg mist en dat het vreemd is om ze niet de hele tijd te zien. Ze zei ook dat ze opgewonden is om de bruiloft van Sarah Hyland bij te wonen en sprak ook over haar gezonde relatie met haar vriend Luke Benward. Ariel zei dat hij haar "veilige ruimte" is en fans zijn blij te horen dat de actrice een speciaal en ondersteunend iemand heeft gevonden.

Aanbevolen: