Hier is waar '90 Day Fiance'-stel David en Annie Toborowsky vandaag staan

Inhoudsopgave:

Hier is waar '90 Day Fiance'-stel David en Annie Toborowsky vandaag staan
Hier is waar '90 Day Fiance'-stel David en Annie Toborowsky vandaag staan
Anonim

Beroemd 90 dagen verloofde stel David Toborowsky en Annie Suwan braken jaren geleden de krantenkoppen toen ze in de show trouwden, ondanks het 24-jarige leeftijdsverschil tussen elkaar en Toborowsky's drankproblemen en ontrouw in het verleden. 90 Day Fiancé is een reality-tv-serie die sinds 2014 al 8 seizoenen op TLC wordt uitgezonden. De show toont veel stellen die een K-1-visum hebben of er een hebben aangevraagd en slechts 90 dagen hebben om te trouwen.

De meeste paren van 90 Day Fiancé zijn sindsdien echter uit elkaar gegaan en hebben de huwelijksfase niet bereikt. Een van de blijvende koppels waren echter Annie Suwan en David Toborowsky, die in de show zijn getrouwd en nog steeds samen zijn, en hun privéleven voor iedereen laten zien. Het paar is nog steeds verliefd en fans volgen graag hun updates en nieuws op. David en Annie haalden onlangs de krantenkoppen om veel redenen, waaronder een belangrijke aankondiging.

8 David en Annie brachten hun eigen lijn bakolie uit

Naast het voortdurend presenteren van hun heerlijke eten en kookkunsten op hun Instagram-accounts, hebben David en Annie onlangs hun fans en volgers geplaagd over iets spannends dat binnenkort gaat gebeuren, totdat ze hun eigen lijn van gastronomische kookoliën onthulden, die het geheim zijn voor hun heerlijke ma altijden. Het stel kondigde aan dat mensen nu net als Annie's gerechten kunnen koken. Hun bakolie bevat avocado-olie doordrenkt met sjalotten, Thaise chili of kaffir-limoen.

7 Ze lanceerden hun lessen 'Cooking with DNA'

In 2021 lanceerden David en Annie hun kenmerkende lessen Cooking With DNA. Het motief voor hun nieuwe business line was hun wederzijdse liefde voor eten met Annie, die vaardig is in koken, en David, die dol is op eten. Fans kunnen genieten van lessen terwijl ze kijken hoe Annie en David hun heerlijkste specialiteiten koken. Degenen die zich willen abonneren op Annie's lessen kunnen hun virtuele of persoonlijke sessies bijwonen.

6 Annie geeft haar prachtige jurken weg

Op 29 oktober ging Annie Suwan naar Instagram om haar enorme kast met veel mooie jurken te laten zien. Annie onthulde verder dat de jurken lokaal in Thailand worden gemaakt. Ze zei dat mensen ze zowel in de zomer als in de winter kunnen dragen en dat ze zeer comfortabel zijn en een maat hebben die voor iedereen geschikt is. Aan het einde van de video kondigde Annie aan dat ze een prachtige jurk aan een van haar fans gaf.

5 Ze blijven hun unieke liefde delen

Dit jaar bleven David Toborowsky en Annie Suwan hun speciale liefdesmomenten delen met hun fans op sociale media. Op 23 oktober ging Annie naar Instagram en plaatste ze een foto van zichzelf, elegant gekleed, met als onderschrift dat ze zich vanmorgen fris voelt en koffie drinkt met haar 'Sweet Potato King', verwijzend naar haar man, David. Diezelfde dag plaatste Suwan 's avonds een foto met Toborowsky en zei in het bijschrift dat ze aan het dineren was met haar 'Sweet Potato King'.

4 David en Annie werden erg populair

Door hun grappige en directe gedrag hadden David en Annie een grote impact op de harten en geesten van veel van hun fans die hen dag na dag volgen om meer te weten te komen over hun nieuws en updates. Annie's volgers op Instagram groeiden tot een recordaantal van 778.000, terwijl David meer dan 528.000 volgers op het platform heeft. Het paar is zo beroemd op de Cameo-website dat ze tegen maart 2021 3.200 gepersonaliseerde berichten hebben opgenomen.

3 Ze lanceerden hun kookprogramma

Tijdens de Covid-pandemie brachten David en Annie een kookprogramma uit waarin de keuken uit Annie's geboorteland Thailand centraal stond. De show heet Spice It Up With David And Annie en het stel maakt van koken zo'n leuke en plezierige hobby wanneer ze hun programma hosten. Ze trokken duizenden kijkers die van koken houden en anderen die naar de show keken om getuige te zijn van het hilarische gedrag van David en Annie.

2 Het koppel geniet van weelderige vakanties

Hoewel David en Annie in november 2017 zijn getrouwd, vieren ze hun huwelijksreis nog steeds herhaaldelijk door weelderige reizen en vakanties te maken naar exotische locaties. Toborowsky en Suwan plaatsten foto's en updates op hun sociale media-accounts over hun reizen naar Cancun in Mexico, Zanzibar in Tanzania en Annie's geboorteland Thailand. Het paar geniet van reizen tot het punt dat ze hun eigen YouTube-reiskanaal lanceerden, David en Annie's Travels.

1 Annie vond de benodigde steun in haar man, David

Hoewel David en Annie zo geliefd zijn en honderdduizenden fans voor hen juichen, worstelde het 90 Day Fiancé-paar met veel haat van trollen en gebruikers van sociale media. Het paar staat elkaar echter bij voor morele steun. Tijdens de covid-19-pandemie onthulde Annie dat ze werd gepest en veel anti-Aziatische racistische berichten ontving. David zei destijds dat hij zich zorgen maakt om Annie, maar haar de niet aflatende steun biedt die ze nodig heeft.

Aanbevolen: