Below Deck': waar staan Rayna Lindsey en Jake Foulger vandaag?

Inhoudsopgave:

Below Deck': waar staan Rayna Lindsey en Jake Foulger vandaag?
Below Deck': waar staan Rayna Lindsey en Jake Foulger vandaag?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Below Deck' van 15 november 2021 worden hieronder besproken! Below Deck seizoen 9 begint behoorlijk dramatisch, vooral na de vete van Fraser Olender en Heather Chase. Hoewel ze erin geslaagd zijn om over hun tijdelijke tiff heen te komen, lijkt het alsof er problemen ontstaan tussen de matrozen, Reyna Lindsey en Jake Foulger, die toevallig ook in een showmance zijn, of moeten we zeggen… boatmance!

Het klikte vroeg in het seizoen tussen de twee en het duurde niet lang voordat Rayna en Jake hun lippen op elkaar sloten. Ondanks dat ze thuis een jongen had, liet Rayna haar niet op haar hoede en had ze een beetje plezier, een beslissing waar ze nu misschien spijt van krijgt! Gelukkig heeft Captain Lee een strak schip, dus er gebeuren absoluut geen ongelukken tijdens zijn wacht als het gaat om hun liefdesfeest.

Nou, het lijkt erop dat Jake zojuist een grote bom op Rayna heeft laten vallen, waaruit blijkt dat hij echt verloofd is! Wat zeg je? Dit verraste de deckhand totaal, wat hun toch al groeiende drama niet ten goede komt. Dus, waar staan de twee vandaag? Laten we het uitzoeken! Help mij.

Rayna en Jake Kiss tijdens eerste charter

Toen het seizoen voor het eerst begon, leek het alsof de cast van Below Deck het strikt professioneel zou houden, althans dat dachten we! Het duurde niet lang voordat de matrozen, Rayna Lindsey en Jake Foulger tijdens de eerste charter non-stop aan het flirten waren. Nou, ze verspilden geen tijd voordat ze toegaven aan hun gevoelens en merkten dat ze hun lippen op elkaar sloten na een stomende nacht in de hot tub.

Jake en Rayna zetten hun flirterige manieren voort voor het grootste deel van het eerste handvest, maar Lindsey onthulde later dat ze al met iemand uit Canada sprak. Hoewel het duidelijk was dat ze het alleen voor de lol deden, namen de zaken een wending toen Jake werd benoemd tot lead deckhand, waardoor hun intieme momenten tot rust kwamen, of deed het dat?

Ging Jake's steeds leidende dekhand naar zijn hoofd?

Nadat de eerste officier Eddie Lucas een gesprek had met kapitein Lee Rosbach over wie zou invallen als de leidende matroos van My Seanna, had Eddie het gevoel dat Jake Foulger het beste geschikt was voor de rol. Na de eerste charter zag kapitein Lee hoezeer Jake opviel en gaf Eddie groen licht om zijn matroos de promotie te geven.

Jake accepteerde de functie gretig en aarzelde niet om zijn leidende rol op zich te nemen. Als je bedenkt dat Rayna niet alleen zijn bootmaatje was, maar nu zijn junior, lijkt het alsof Jake en Rayan zaken met plezier vermengden. Uh-oh!

Fans waren er snel bij en beweerden dat de dingen tussen Rayna en Jake niet goed zouden aflopen, vooral na hun vete in de aflevering van vanavond. Nadat Jake Rayna had verteld dat ze niet "haar gewicht trok", verloor Lindsey het van Jake, en om eerlijk te zijn … terecht! Rayna riep Jake op omdat hij de promotie naar zijn hoofd had laten stijgen, en zelfs hij gaf toe dat hij het moeilijk vindt om de baasmodus uit te schakelen.

Rayna en Jake zijn besties vandaag

Aan het einde van de aflevering onthulde Jake aan Rayna en Fraser dat hij echt verloofd is! Kom nog eens, Jake. Wat was dat? Ja! Hij is verloofd. Terwijl hij Rayna vertelde dat ze "het hele verhaal niet kent", is het duidelijk dat haar kussen niet de juiste zet was.

Ondanks hun rommelige manieren, lijkt het alsof Rayna en Jake het vandaag prima doen! De matroos gaf toe dat Jake de eerste was met wie ze het op de boot had, en gelukkig voor de twee zijn ze nog steeds vrienden. Niet alleen is hun relatie geweldig, maar Rayna wenst Jake onlangs een gelukkige verjaardag op haar Instagram, verwijzend naar hem als haar "beste vriend", wat bewijst dat ze beter zijn dan ooit!

Aanbevolen: