‘Riverdale’-fans woedend na Cheryl Blossom’s chaotische uitvoering van Lady Gaga’s ‘Stupid Love’

Inhoudsopgave:

‘Riverdale’-fans woedend na Cheryl Blossom’s chaotische uitvoering van Lady Gaga’s ‘Stupid Love’
‘Riverdale’-fans woedend na Cheryl Blossom’s chaotische uitvoering van Lady Gaga’s ‘Stupid Love’
Anonim

Cheryl Blossom danste op Lady Gaga's Stupid Love in de nieuwe Riverdale-aflevering!

Madelaine Petsch' Riverdale-personage Cheryl Blossom is in de loop der jaren veel veranderd. Van een middelbare scholier en cheerleader tot… een schilder en de coach van het cheerleaderteam van Riverdale High, haar verhaal is rond.

Riverdale seizoen 5 heeft kijkers teruggebracht naar de middelbare school, nadat de bende was teruggekeerd om het griezelige stadje te redden dat ze thuis noemen. Jughead is nu een samenzweerder en gelooft in Aliens, Archie is een fulltime brandweerman/leraar/architect en Cheryl Blossom coacht de Vixens.

Ze treedt ook namens hen op!

Fans roepen Cheryl op omdat ze zich niet als een volwassene gedraagt

Zeven jaar nadat hun middelbare schoolleven tot een einde kwam, beloofde Riverdale seizoen 5 een nieuw begin na de langverwachte tijdsprong. Schrijver Roberto Aguirre-Sacasa suggereerde dat het nieuwe seizoen het donkerste, meest verdraaide hoofdstuk tot nu toe zou zijn, maar recente afleveringen verklaren anders.

De negende aflevering volgt de bende terwijl ze een plan bedenken om de schoolgeest te stimuleren, nadat de Bulldogs verschillende wedstrijden hebben verloren. Jughead wendt zich tot een student in nood terwijl Cheryl de Vixens leidt in een nieuw optreden tijdens een voetbalwedstrijd.

Als hun coach verwachtten fans dat Cheryl Blossom de studenten zou opleiden, maar zoals altijd wil ze de schijnwerpers voor zichzelf. In een nieuwe teaser clip is Cheryl te zien terwijl ze lip-synchroniseert en danst op Lady Gaga's Stupid Love, terwijl ze haar gebruikelijke Vixen-kostuum dumpt voor een geheel rood trainingspak.

Fans van de show zijn verbaasd over de buitensporige inhoud van de middelbare school die wordt afgebeeld in de nieuwste afleveringen van Riverdale, aangezien het vijfde seizoen bedoeld was om van dat alles af te wijken.

Ashtin Walker schreef: "Waarom maken ze van de Vixens niet gewoon een dansteam dat ze eigenlijk nooit toejuichen."

Keegan vergeleek Cheryl's groei door de jaren heen, "Moet Cheryl nu niet volwassen zijn? Ze gedraagt zich nog steeds als een cheerleader op de middelbare school. Ik bedoel, ga meid… wil je zingen bij een voetbalwedstrijd op de middelbare school?"

Kim Evans voegde eraan toe: "Soms vergeet ik de tijdsprong echt, vooral vanwege scènes als deze."

Juli deelde: "Serieus, ik had hoop op Riverdale en daarna buitenaardse wezens, zingend zingend en zingend en daar gaan we weer."

Riverdale is al vernieuwd voor een zevende seizoen, maar ze hebben duidelijk al lang geleden alle gevoel voor logica opgegeven.

Na seriemoordenaars, Gargoyle Kings, Aliens en Veronica-Hiram's competitieve vader-dochterrelatie, is het moeilijk voor te stellen met wat voor gekke plot de schrijvers hierna zullen komen.

Aanbevolen: