Cheryl Blossom en Toni Topaz zijn prom Queens in 'Riverdale' seizoen 5

Inhoudsopgave:

Cheryl Blossom en Toni Topaz zijn prom Queens in 'Riverdale' seizoen 5
Cheryl Blossom en Toni Topaz zijn prom Queens in 'Riverdale' seizoen 5
Anonim

Vanessa Morgan heeft zojuist onthuld wie de prom queen in Riverdale seizoen 5 is!

Riverdale's Cheryl Blossom (Madelaine Petsch) was altijd een beetje vreemd, en seizoen 4 onthulde enkele onaanvaardbare details over haar karakter (het lijk van haar dode broer in de kelder is er slechts één van), maar om redenen buiten onze begripvol, blijft Toni Topaz (Vanessa Morgan) van haar houden en haar aanmoedigen.

Nu heeft Cheryl Blossom meer verdriet ervaren dan wie dan ook in het door moorden geteisterde stadje Riverdale. Ze wordt vaak afgeschilderd als het gemene meisje vanwege haar egocentrische persoonlijkheid, maar ze kan ook aardig zijn voor haar vrienden.

Het verwachte vijfde seizoen van de serie is nog maar een paar dagen verwijderd van de première, en Roberto Aguirre-Sacasa, de officiële social media-hand van de show en maker, houden fans zo nu en dan bezig met een glimp van het nieuwe seizoen.

Maak kennis met de nieuwe Prom Queens

Riverdale seizoen 5 bevat een vrij lange tijdsprong (zeven jaar), maar voordat kijkers de bende hun eigen weg zien gaan, staat er een prom- en afstudeeraflevering voor hen in het verschiet. Morgan liet twee foto's van de prom-aflevering vallen en er is een belangrijk detail dat de acteur over het hoofd lijkt te hebben gezien.

Op de eerste foto staan Cheryl en Toni samen, arm in arm, terwijl ze ergens om glimlachen… misschien een aankondiging? De tweede foto biedt echter een behoorlijke spoiler, een waar fans van het stel zich graag door hadden laten verrassen tijdens de episodische première.

Toni en Cheryl zien we langzaam dansen op wat een intiem moment lijkt te zijn… en ze dragen kronen! Dit betekent natuurlijk dat Cheryl en Toni de koninginnen van het bal worden, wat volgens fans echt een geweldige beslissing is.

“Seizoen 5 gaat van start op 20 januari!” ze ondertitelde de post en fans namen het op zich om het paar op het scherm te feliciteren. "Eindelijk krijgen wat ze verdienen", deelde een gebruiker op de post.

“PROM QUEENS OF OUR HEARTS”, schreef een ander!

Cheryl en Toni hebben een van de meest oprechte relaties in de serie, maar nu Toni's zwangerschap in de show wordt geschreven, zullen ze waarschijnlijk binnenkort uit elkaar gaan. Riverdale seizoen 5 zou meer moeten uitleggen wanneer het op 20 januari in première gaat op The CW!

Aanbevolen: