Een kijkje in de 'chaotische' relatie van Britney Spears met Kevin Federline

Inhoudsopgave:

Een kijkje in de 'chaotische' relatie van Britney Spears met Kevin Federline
Een kijkje in de 'chaotische' relatie van Britney Spears met Kevin Federline
Anonim

Als er een officiële "Princess of Popular Culture" was, zou Britney Spears zonder twijfel in aanmerking komen voor de titel. Spears heeft haar erfenis in entertainment zeer strategisch opgebouwd tot het punt waarop haar toegewijde fanbase zich gemakkelijk een specifieke versie van Spears voor hun geestesoog kan voorstellen. Was je een fan vanaf het begin toen een tiener Brit een beroemde dagdroom had in de klas waarin ze haar school regeerde door door de gang te dansen in een schoolmeisjesuniform? Weet je nog dat ze een iconische rode catsuit aantrok terwijl ze optrad… Oeps, ik deed het weer op Mars, of denk je aan een versie van Spears die op het podium van de MTV Awards danst met een python?

Helaas voor Spears komen verschillende tijdperken van haar persoonlijke leven gemakkelijk voor de geest voor oude fans, vooral de laatste tijd met de veelbesproken documentaire van de New York Times Framing Britney Spears, die de krantenkoppen domineert en haar plaats in de populaire cultuur verstevigt besprekingen voor de nabije toekomst. Spears' relatie met haar voormalige co-ster op The New Mickey Mouse Club, later bekend als een van de grootste boyband-hartenbrekers van het tijdperk als lid van N'Sync, Justin Timberlake, is al tientallen jaren een onderwerp van interesse en is onlangs opnieuw - deed mee aan het culturele gesprek in de nasleep van de release van Framing Britney Spears.

Justin Timberlake is niet de enige voormalige leidende man in het leven van Spears wiens rol in en invloed op Spears' leven nog steeds wordt onderzocht. Twee jaar nadat Spears en Timberlake uit elkaar gingen, ontmoette ze een achtergronddanseres die onbewust al een hechte band met haar had; Kevin Federline had eerder met Timberlake samengewerkt, aldus People.

De wervelende aard van de relatie tussen Federline en Spears vormde het begin van een nieuw tijdperk in haar leven, geregeerd door schetterende krantenkoppen en schijnbaar eindeloze publieke speculaties over de aard van haar persoonlijke leven; In een tijdspanne van drie jaar werd ze een vrouw, moeder, gescheiden vrouw en een constant tijdschriftomslagmeisje. Om te verwijzen naar de titel van de kortstondige reality-tv-serie van Spears en Federline: het leven van Spears met haar nieuwe man was behoorlijk chaotisch.

De man die de wereld van Spears deed schudden

Kevin Federline's komst in Spears' leven en zijn torenhoge populariteit in het publieke oog gebeurde snel, maar de timing was voor Federline niet belangrijk. Direct nadat hij Spears voor het eerst ontmoette, dacht hij dat hij voor altijd bij haar zou zijn. Hij voelde zich meteen aangetrokken tot Spears op de eerste avond dat ze elkaar ontmoetten, en beschreef zijn eerste indruk van Spears als ware liefde.

De 'nieuwkomer' in het leven van Spears was al bekend met ingewikkelde zaken van het hart. Toen het duo elkaar ontmoette, was Federline al vader van een dochter uit zijn eerdere relatie met tv-persoonlijkheid Shar Jackson.

Timing leek misschien niet zo belangrijk voor Federline toen hij zijn toekomstige vrouw ontmoette en verliefd werd, maar er was een probleem in zijn plan om met Spears te daten: Jackson was zwanger van hun tweede kind, een zoon genaamd Kaleb.

De aanstaande komst van de kleine haalde ook de krantenkoppen vanwege Federline's beslissing om zijn zwangere verloofde te verlaten. De mysterieuze situatie zou onopgelost blijven totdat Federline zich vele jaren later verontschuldigde bij zijn ex-verloofde op de nationale televisie.

Dan komt het huwelijk: maak kennis met mevrouw Federline

Federline's bewogen verleden met vrouwen leek Spears niet uit te maken; de toen 22-jarige was zo geslagen tot het punt waarop het paar besloot eerder te trouwen dan ze oorspronkelijk hadden gepland! Hun huwelijk, dat plaatsvond op 18 september 2004, verraste al hun gasten. Volgens Us Weekly kon de moeder van Spears niet geloven wat er gebeurde; Spears had Lynn Spears' reactie op hun verrassingshuwelijk in een aflevering van Britney And Kevin: Chaotic beschreven als 'Verbijsterd', maar was aan boord toen hij zich realiseerde wat er aan de hand was. De trouwfoto's van meneer en mevrouw Federline werden al snel gepubliceerd in People Magazine.

De pasgetrouwden waren opgetogen om hun leven samen te beginnen en het duo stichtte al snel een gezin en bracht hun eerste zoon ter wereld een paar dagen voor een heel jaar nadat het duo was getrouwd. Sean Preston Federline werd geboren op 14 september 2005. De eerste Federline-baby zou niet lang enig kind zijn; Spears schokte de wereld toen ze haar zwangerschap van baby Jayden James aankondigde toen ze in het voorjaar van 2006 verscheen in een aflevering van The Late Show With David Letterman.

Vanuit Britney's gebroken hart: in hun echtscheiding

Jaydens geboorte was een gezegende gebeurtenis voor de Federline's, maar zijn komst kon het bruidspaar niet het huwelijksgeluk bezorgen.

De vakbond Federline werd opgetekend door eindeloze media-aandacht, vanaf de geboorte van Sean Preston en de eerste foto's en openbare glimp van hun zoon tot het gedenkwaardige interview van Matt Lauer, waarin hij de jonge moeder op de hete stoel zette terwijl hij haar roosterde over het uitje waarbij Spears in een auto reed met baby Sean Preston op haar schoot. De verrassende aankondiging werd aan Federline doorgegeven terwijl hij aan het werk was: zijn vrouw stuurde een sms om Federline te laten weten dat ze uit hun huwelijk wilde terwijl hij een interview aan het filmen was, volgens de Huffington Post.

Spears' verrassende verzoek was onaangenaam voor haar man. Federline was terughoudend om te scheiden, vanwege de timing van wat er gaande was in het persoonlijke leven van zijn vrouw.

2007 was een mijlpaal in het leven en de carrière van Spears. People Magazine schrijft haar "onregelmatige gedrag" op het moment van hun scheiding toe als de reden voor de terughoudendheid van Federline. Het gedrag van Spears zou steeds zorgwekkender worden, wat er uiteindelijk toe zou leiden dat Spears onder het beruchte conservatorium kwam te staan waar ze nog steeds onder staat.

Britney en Kevin's leven nu

Dertien jaar nadat de scheiding van het paar was afgerond, is het leven van de voormalige Federlines veel minder 'chaotisch' dan het ooit was! Spears en Federline zijn nu de ouders van tieners en het duo is hartelijk met elkaar, waardoor er ruimte is voor een positief punt in Spears' vaak onderzochte verhaal, ver genoeg verwijderd van Spears' moeilijkste dagen.

Aanbevolen: