Kristen Stewart's uitvoering van prinses Diana krijgt Oscar-buzz na onthulling van nieuwe 'Spencer'-poster

Inhoudsopgave:

Kristen Stewart's uitvoering van prinses Diana krijgt Oscar-buzz na onthulling van nieuwe 'Spencer'-poster
Kristen Stewart's uitvoering van prinses Diana krijgt Oscar-buzz na onthulling van nieuwe 'Spencer'-poster
Anonim

Amerikaanse actrice Kristen Stewart heeft een grote transformatie ondergaan voor haar carrièrebepalende rol in Spencer, geregisseerd door de voor een Academy Award genomineerde Chileense regisseur Pablo Larraín. Stewart's griezelige gelijkenis met prinses Diana werd geprezen door zowel fans als critici, en de actrice wordt daarom omringd door Oscar-buzz.

Op 25 augustus ging een exclusieve clip van de film in première op CinemaCon, een filmconventie die wordt gehouden in Las Vegas, Nevada. Terwijl fans alleen zijn getrakteerd op een nieuwe poster voor de film, zijn critici en aanwezigen naar Twitter gegaan om de mini-trailer te bespreken en voorspellen ze een Oscar-nominatie voor Stewart.

Kristen Stewart krijgt haar grote moment

De actrice wordt vereerd om haar optreden als Bella Swan in de Twilight-franchise, maar Stewart heeft eindelijk haar grote moment in Spencer, volgens journalisten en critici.

In een nieuwe poster voor de film is Kristen te zien poseren met haar rug naar de camera, gekleed in een elegante witte jurk vol met pailletten.

@ScottDMenzel schreef: "Op basis van de beelden lijkt het erop dat Kristen Stewart een Oscar-nominatie krijgt voor haar optreden als Diana. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit KristenStewart's grote moment wordt."

@_LaurenHuff deelde "WOW. Ik kan niet wachten om de rest te zien. Kristen Stewart nagelt het … ik voel een Oscar-knik in haar toekomst."

"Het accent van Kristen Stewart is hier perfect als de prinses van Wales." gerapporteerde deadline.

De film speelt zich af tijdens het meest cruciale weekend in het leven van prinses Diana en volgt de kerstvakantie die door de koninklijke familie wordt gevierd op hun landgoed Sandringham in Norfolk, Engeland. Het zal ervoor zorgen dat de Volksprinses beslissingen neemt na het besef dat haar huwelijk met prins Charles niet langer werkte.

Volgens Stewart zelf is de film een "poëtische, innerlijke voorstelling van hoe dat [de drie dagen] zou kunnen hebben gevoeld."

De trailer die op CinemaCon wordt gedeeld, begint met de aankomst van het gezin in Sandringham en bevat scènes zoals de voorbereiding van het feestelijke diner, en Diana voelt zich gestrest wanneer ze naar de tafel wordt geroepen. Stewart zegt weinig in de teaser, maar haar vertolking van de prinses die als altijd verontrust lijkt te zijn, wordt bestempeld als 'schrijnend en suggestief'.

Spencer wordt naar verwachting op 5 november uitgebracht.

Aanbevolen: