Hier is hoeveel Ariana Grande zou kunnen verdienen op 'The Voice

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel Ariana Grande zou kunnen verdienen op 'The Voice
Hier is hoeveel Ariana Grande zou kunnen verdienen op 'The Voice
Anonim

Ariana Grande is momenteel de grootste naam in de muziekindustrie, wat haar nieuwe aankondiging doet om zich bij The Voice aan te sluiten, een waar fans gek van worden!

In een Instagram-foto die op Grande's profiel werd geplaatst, stond ze tegen een Voice-stoel waar ze fans op het nieuws liet! De 'Thank U Next'-zanger voegt zich bij Kelly Clarkson, Blake Shelton en John Legend terwijl kijkers afscheid nemen van Nick Jonas.

De serie, die voor het eerst begon in 2011, heeft de carrières van talloze zangers gelanceerd, en we zijn er zeker van dat dit alleen zo zal doorgaan nu Ari toetreedt tot het panel van coaches. Hoewel we nu weten wie de bestbetaalde rechter van The Voice is, zou Ari die toppositie kunnen innemen met een enorm salaris!

Hoeveel verdient Ariana op 'The Voice'?

Via Klinkt als Nashville
Via Klinkt als Nashville

Ariana Grande vindt zichzelf op dit moment de nummer één popzangeres, en terecht! De zangeres heeft het de afgelopen jaren allemaal meegemaakt, van het uiteenvallen, het overlijden, tot het vastlopen van haar eerste en nu vijfde Billboard Hot 100 nummer één.

Terwijl de huidige pandemie de mogelijkheid dat artiesten op dit moment touren, stopt, wat Ariana in 2019 het meeste geld opleverde, is het alleen maar passend voor muzikanten om andere manieren te vinden om het inkomen binnen te halen.

Nou, voor Ariana lijkt het alsof deelname aan The Voice haar oplossing was om niet te kunnen touren. Eerder deze week onthulde Grande dat ze zou toetreden tot het panel van coaches in de succesvolle competitieve serie.

Grande zal de huidige coach Nick Jonas vervangen en zal dan samenwerken met grote namen als Kelly Clarkson, Blake Shelton en John Legend.

Aangezien Ari op het hoogtepunt van haar carrière is, is het geen verrassing dat ze een behoorlijk fors salaris ontvangt voor haar optreden in de NBC-show. Volgens Rob Shuter zal de zanger naar verwachting tussen de $20 en $25 miljoen mee naar huis nemen!

Dit zou van Ariana Grande de bestbetaalde coach maken in elke talentenjachtshow. Dit record werd eerder gebroken door Mariah Carey, die $ 18 miljoen verdiende tijdens haar single-seizoenstint op Americal Idol.

Katy Perry verbrijzelde later dat record door $ 25 miljoen per seizoen te dragen, wat ze in wezen bevestigde tijdens een interview met Howard Stern, ondanks dat ze zei dat ze de rapporten van haar salaris met een "Himalaya"-grote "zoutkorrel" moest nemen."

Aangezien Ari in de buurt komt, zal ze ofwel een band met Perry hebben omdat ze de best betaalde tv-rechter is, ofwel in de buurt komen! Kelly Clarkson loopt niet al te ver achter met haar $15 miljoen en $13 miljoen voor zowel Blake als John, waardoor de vrouwen van The Voice de best verdienende coaches zijn!

Wat het netwerk betreft, ze zullen zeker veel moeten ophoesten voor Ari, maar ze zal zeker een veel jonger en nieuw publiek naar de show brengen, wat uiteraard een groter rendement voor NBC zal opleveren.

Aanbevolen: