‘The Voice’: Ariana Grande zou de volgende Adam Levine kunnen zijn na scherts met Blake Shelton

Inhoudsopgave:

‘The Voice’: Ariana Grande zou de volgende Adam Levine kunnen zijn na scherts met Blake Shelton
‘The Voice’: Ariana Grande zou de volgende Adam Levine kunnen zijn na scherts met Blake Shelton
Anonim

Er mist iets in de harten van The Voice-fans sinds Adam Levine de show verliet… tot nu toe.

De geestige schertsfans aanbeden tussen countryartiest, Blake Shelton, en de Maroon 5-zanger kunnen eindelijk worden hersteld. Levine verliet de NBC-competitieserie in 2019, waardoor Shelton nergens meer op kon richten.

2021 heeft Shelton misschien net de beste koploper ooit in "Grande" vorm gebracht.

Aankomende clips van seizoen 21 van The Voice laten een glimp zien van die soortgelijke repliek tussen Shelton en de nieuwe Voice-coach, Ariana Grande. Heeft Shelton eindelijk een nieuwe coach gevonden om constant te trollen?

In maart kondigde Ariana Grande haar toevoeging aan aan het panel van beroemde coaches van de serie. De Grammy-winnaar voegt zich bij iconen John Legend, Kelly Clarkson en Blake Shelton.

Grande vervangt zanger Nick Jonas, die vorig seizoen zijn rib brak bij een fietsongeluk. De Jonas Brother is echter niet voorgoed verdwenen.

"Ze vervangt Nick Jonas, die dit seizoen een coach is, maar hij vertrekt niet voorgoed", vertelde de bron aan de outlet. Ze voegden eraan toe: "Nick zal blijven draaien met andere sterren die in de show zijn verschenen. De kans is groot dat hij snel terug zal zijn.'

Dit is niet de laatste die fans van Nick Jonas zien

Gelukkig voor Ariana Grande heeft de artiest nu een kans op de grote rode stoel en het leven van een gelukkige ster te veranderen. Een deel van de show is dat je je een weg baant om een potentieel teamlid voor je te winnen. Smack-talk, beledigingen en achterbakse complimenten zijn allemaal eerlijk spel.

The King of The Voice, Blake Shelton, heeft veel deelnemers voor zich gewonnen vanwege zijn vermogen om de andere coaches sluw te ondermijnen.

Grande kan Shelton dit seizoen echter een run voor zijn geld geven. Ze is er helemaal klaar voor om het terug te geven aan de countryster.

Tijdens hun eerste ontmoeting zei Grande gekscherend dat ze had gehoord dat Shelton een handvol kon zijn.

Ariana ontmoet Blake

Shelton zei: "We hadden al een handdrukovereenkomst, we gaan elkaar naar de keel vliegen."

Grande zei na de introductie: "Ik weet niet echt wat ik moet zeggen, behalve… match made in heaven… heb ik gelijk?"

De dynamiek tussen de twee coaches lijkt al vurig, dus dit seizoen wordt niet zoals elk ander! Stem af op The Voice op maandag 20 september alleen op NBC!

Aanbevolen: