Jennifer Lopez-fans zijn ervan overtuigd dat haar zoon Max haar laatste bericht heeft geschreven

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez-fans zijn ervan overtuigd dat haar zoon Max haar laatste bericht heeft geschreven
Jennifer Lopez-fans zijn ervan overtuigd dat haar zoon Max haar laatste bericht heeft geschreven
Anonim

Jennifer Lopez is routinematig actief op sociale media en is constant en consequent bezig met haar fans. Haar Twitter- en Instagram-accounts volgen meestal hetzelfde soort berichten en ze lijkt een bepaalde 'stijl' te volgen. Ze plaatst zwoele selfies, is vaak make-upvrij en demonstreert het gebruik van producten die door haar schoonheidslijn worden verkocht, en deelt vaak foto's van haar mooie familie. Af en toe trakteert ze fans zelfs op een oudje of twee, die afbeeldingen en video's van grote momenten uit het verleden laten zien.

Jennifer's bericht

Jennifer Lopez ging naar Twitter om haar gevoelens over gamen te delen en om een andere gebruiker te steunen die coole berichten heeft om te delen over de enorme game, Minecraft. Als je verrast bent, ben je niet de enige. Het is echt niet zoals JLO om over gamen te praten, en de toon die in dit bericht wordt gebruikt, klinkt heel anders dan wat ze gewoonlijk gebruikt.

Haar bijschrift lezen; “Gaming is groot in ons huis en ik ben een superfan van @Ribbit15195149! Als je van Minecraft houdt, volg hem dan op Twitter!!!

Het duurde niet lang voordat fans haar Twitter-account overspoelden om hun mening te geven over dit vreemde bericht, waarbij fans onmiddellijk hun persoonlijke overtuigingen deelden over wie volgens hen echt verantwoordelijk was voor dit bericht.

Het is unaniem - alle fans van Jennifer Lopez geloven dat haar zoon, Max, degene is die dit op sociale media heeft gepost. Het is tenslotte te moeilijk om je voor te stellen dat Jennifer dit schrijft voor fans.

Fans denken dat Max het deed

Fans geloven echt dat de zoon van Jennifer Lopez, Max, achter deze boodschap zit. Misschien wilde hij graag een vriend of een mede-gamer promoten, en werd hij lang genoeg alleen gelaten met JLO's telefoon om een promotie op haar account te plaatsen.

Het lijkt het meest logisch te zijn, omdat fans het moeilijk hadden om te geloven dat de altijd glamoureuze Jennifer Lopez zo'n grote interesse zou hebben in een gesprek over Minecraft.

Opmerkingen op haar pagina inbegrepen; "max geef moeder haar telefoon terug," "max????" en "Maaaax geef je moeder haar telefoon terug hahahahah."

Een andere fan schreef; "Ik denk niet dat Jen deze lmfao zou tweeten," evenals; “zeker max lol. zo schattig, " en "Max neemt het over hah."

Eén fan zei zelfs: "Max heeft Jenns mobiele telefoon gestolen??," en natuurlijk "Gehackt???"

Aanbevolen: