Het is heel goed mogelijk dat de laatste post van Britney Spears door een kleuter is geschreven

Inhoudsopgave:

Het is heel goed mogelijk dat de laatste post van Britney Spears door een kleuter is geschreven
Het is heel goed mogelijk dat de laatste post van Britney Spears door een kleuter is geschreven
Anonim

Britney Spears plaatst al maanden heel vreemde berichten op sociale media en ze worden elke keer dat we naar haar Instagram-account kijken vreemder. We hebben alles gezien, van vreemd dansen tot een video van haar bloedende benen terwijl ze in een badkuip zat, en alles daartussenin. Er was zelfs een videopost die op verontrustende wijze haar volledige onvermogen weergaf om zelfs maar stil te staan terwijl ze werd opgenomen.

De bizarre Britney-post van vandaag tilt de vreemde aard van haar berichten naar een hoger niveau. We weten niet zeker wat ze dacht, of wie er echt achter deze berichten zit, maar als we een gok moesten wagen, zouden we zeggen dat hier een kind van de kleuterschool achter zou kunnen zitten. Er is de onderliggende puls van cryptische berichten die opnieuw verschijnt, maar de boodschap zelf wordt afgeleverd op een erg jeugdige, kleuterschoolniveau.

Britney Spears bezorgt haar fans opnieuw een razernij van zorgen, terwijl ze steeds meer uit de hand loopt.

Welkom bij Britney's kleuterklas

Als fans afstemmen op het Instagram-account van een beroemdheid, is dat meestal op zoek naar inspiratie of om op de hoogte te blijven van hun nieuwste projecten en persoonlijke ontwikkelingen. De aard van de laatste post van Britney Spears is niet helemaal wat fans verwachtten te zien.

Dit bericht is even vreemd als beangstigend. Als dit echt Britney is die dit bericht plaatst, is er iets ernstig mis. Fans maken zich zorgen omdat de verwijzing naar 'rood' en 'a touch of rose' weer naar voren is gekomen, wat ons herinnert aan de gruwelijke betekenis achter het rozenproject dat we niet lang geleden ontdekten.

Ze spreekt dan over zichzelf in de derde persoon, wat bijna altijd een teken is van mentale instabiliteit.

Misschien is het vreemdste deel van dit bericht de verwijzing in kleuterschoolstijl naar een aantal willekeurige woorden die beginnen met de letter 't'.

Terug naar school met Britney

Britney doet extra moeite om erop te wijzen dat haar lichaam de vorm van de letter 't' heeft en beschrijft vervolgens een aantal willekeurige woorden die beginnen met de letter 't', in pure kleuterschoolstijl. Zijn ze willekeurig? Sommige fans geloven dat Britney ons opnieuw berichten probeert te sturen om samen te werken, in een poging haar te redden.

Britney zegt; "draai de foto's ondersteboven en je zult zien dat het een T is !!!!!! Voor leraar … thee … toets … morgen … tijd … twee … tien … gereedschap … probeer … bedankt …. dag met deze, toch !?!? Hoe dan ook … wie was je favoriete leraar op school …. en wat heb je LEERD ???? ????"

Woorden die beginnen met de letter 't' worden verspreid zonder enig duidelijk verband. Ze zijn allemaal eenvoudig, en op één woord na, de rest is allemaal eenlettergrepig. Britney is een intelligente vrouw, dus wat zou ze ons proberen te vertellen door terloops een hele reeks woorden op te sommen die beginnen met de letter 't'?

Fans hebben veel verschillende gissingen over wat dit allemaal zou moeten betekenen, en hun ideeën verschillen enorm, maar één universele interpretatie blijft hetzelfde, en Rudy Bundini vatte het het beste samen met zijn commentaar; "Ik zweer dat ze ons iets probeert te vertellen in codes en hints. Als je dit leest: JE BENT NIET ALLEEN."

Aanbevolen: