Twitter is ervan overtuigd dat Zendaya zwanger is (& ze reageert)

Inhoudsopgave:

Twitter is ervan overtuigd dat Zendaya zwanger is (& ze reageert)
Twitter is ervan overtuigd dat Zendaya zwanger is (& ze reageert)
Anonim

Zendaya en Tom Holland zijn een van de meest spraakmakende koppels in Hollywood, maar het paar staat erom bekend hun romance privé te houden. Zendaya voelde zich echter genoodzaakt te reageren nadat een wild gerucht op internet begon te suggereren dat ze zwanger was.

Zoals Us Weekly uitlegt, ging een TikTok-video viraal nadat deze een nepbericht bevatte waardoor het leek alsof Zendaya een echo op haar Instagram plaatste. De clip snijdt vervolgens naar een video van Kris Jenner die danst op "Lady Marmalade", wat een veel voorkomende overgang is in grapvideo's op sociale media.

De TikTok-video is sindsdien verwijderd, maar niet voordat het een razernij op Twitter veroorzaakte onder mensen die geloven dat het Instagram-bericht echt was.

“Zendaya zwanger! Ik ben zo blij voor haar en Tom! Geweldig nieuws!! een persoon getweet. Een ander schreef: “Zendaya ZWANGER?? Ik viel net op mijn knieën in een Walmart.”

Zendaya ontkende dat ze zwanger is van Tom's baby

De commotie op Twitter was luid genoeg voor Zendaya om er lucht van te krijgen, wat haar ertoe bracht te reageren om de geruchten op te helderen. "Kijk nu, daarom blijf ik van Twitter af", schreef ze op haar Instagram-verhaal. "Gewoon dingen verzinnen zonder reden … wekelijks."

Tom en Zendaya ontmoetten elkaar oorspronkelijk in 2016 tijdens het filmen van Spider Man: Homecoming. Ze speelden liefdesbelangen in Spider-Man: Far From Home (2019) en Spider-Man: No Way Home (2021).

Romantische geruchten begonnen snel de ronde te doen nadat de acteurs aan het aquatinten waren, maar hun relatie werd pas in de zomer van 2021 bevestigd toen foto's van het kussende paar werden gepubliceerd.

Ondanks dat ze hun relatie privé houden, zijn Tom en Zendaya duidelijk serieus met elkaar bezig. In februari werd gemeld dat het paar samen een huis van $ 4 miljoen had gekocht in Toms geboorteplaats Thames in het Verenigd Koninkrijk.

De insider voegde eraan toe dat het paar waarschijnlijk pas later dit jaar naar het huis zal verhuizen totdat de renovatie voltooid is.

Zendaya is de laatste tijd niet bang geweest om haar waardering voor Tom te uiten. In april heeft ze haar vriend gecrediteerd voor het helpen van haar film moeilijke Euphoria verhaallijnen. "Ik vind het geweldig om die steun en liefde om je heen te hebben, want dat heb je nodig", vertelde Zendaya. "Dit is geen gemakkelijke taak, dus het is goed om dat zo nu en dan te hebben om je ervan te verlossen."

Fans hebben uitgesproken dat ze willen dat Tom een gastrol op Euphoria krijgt, dus misschien is het slechts een kwestie van tijd!

Aanbevolen: