Kim Kardashian-fans herinneren zich haar 'nederige begin' terwijl ze miljardair wordt

Kim Kardashian-fans herinneren zich haar 'nederige begin' terwijl ze miljardair wordt
Kim Kardashian-fans herinneren zich haar 'nederige begin' terwijl ze miljardair wordt
Anonim

Nou, het is officieel Kim Kardashian is nu miljardair.

The Keeping Up With The Kardashians-sterrenimperium is de afgelopen jaren gegroeid met haar shapewear-lijn Skims en beautylijn KKW Beauty.

Sinds oktober is haar vermogen volgens Forbes gestegen van $ 780 miljoen naar $ 1 miljard. Kim's vervreemde echtgenoot Kanye West staat ook op de lijst - hij staat Kim voor, op de 1750e plaats met een nettowaarde van $ 1,8 miljard. Kim staat 2674e op de lijst van Forbes-miljardairs.

Het zusje van de moeder van vier, Kylie Jenner, staat niet langer op de lijst, nadat ze in 2020 een belang van 51 procent in haar Kylie Cosmetics-bedrijf had verkocht.

Kardashian heeft een belang van $ 225 miljoen in Skims en verkocht in januari vorig jaar 20 procent van KKW Beauty aan Coty voor $ 200 miljoen, terwijl hij 72 procent van het bedrijf behield - een belang ter waarde van $ 500 miljoen.

De aspirant-advocaat verdient ook minstens $ 10 miljoen per jaar via haar tv-programma Keeping Up with the Kardashians, advertentiecampagnes, posts op sociale media en via haar game-app, Kim Kardashian: Hollywood. Kim's aanstaande ex-man Kanye gaf als cadeau haar aandelen in Amazon en Disney. Toen ze het cadeau in 2017 ontving, was het $ 100.000 waard.

Kim's enorme rijkdom deed fans denken aan hoe de 40-jarige haar miljardairstatus verwierf.

Afbeelding
Afbeelding

In februari 2007 werd een sekstape gemaakt door Kardashian en zanger/acteur Ray J.

In 2002 werd online gelekt. Kardashian spande een rechtszaak aan tegen Vivid Entertainment, die de film distribueerde als Kim Kardashian, Superstar. Ze liet later de rechtszaak vallen en nam genoegen met een gerapporteerde US $ 5 miljoen, waardoor Vivid de tape kon vrijgeven.

Kort na de release van de tape scoorden de Kardashian hun hitrealityserie Keeping Up With The Kardashians.

". ….. en dan te bedenken dat het allemaal begon met Kim in bed met Ray J, " merkte een fan op nadat het nieuws over Kim's status online was gegaan.

"Alleen in Amerika kan een uitgebrachte sekstape de ster ervan veranderen in een miljardair verderop", voegde een tweede eraan toe.

Kim Kardashian Kanye West Kerstkaart 2019
Kim Kardashian Kanye West Kerstkaart 2019

Ondertussen is gemeld dat Kim de camera's van Keeping Up With The Kardashians heeft voorgeschoteld over het einde van haar huwelijk met Kanye West.

Een bron vertelde dat de vermeende scheiding van Page Six Kimye een grote rol zal spelen in de laatste verhaallijn van de familie, aangezien ze later dit jaar de realityshow verlaten.

Kim Kardashian en Kanye West bruiloft
Kim Kardashian en Kanye West bruiloft

De populaire realityshow eindigt na meer dan tien jaar en 20 seizoenen op E!

Tot nu toe heeft Kim zich stil gehouden over de razende geruchten over de staat van haar huwelijk.

De bron zei: de Kardashians zijn van plan om met een knal uit te gaan. Ze hebben Kim gefilmd terwijl ze haar huwelijksproblemen bespreekt. Maar alle betrokkenen hebben een geheimhoudingsverklaring, omdat de finale pas later in 2021 te zien zal zijn.”

Aanbevolen: