Boy Band-leden herinneren zich de beruchte oplichter, Lou Pearlman

Inhoudsopgave:

Boy Band-leden herinneren zich de beruchte oplichter, Lou Pearlman
Boy Band-leden herinneren zich de beruchte oplichter, Lou Pearlman
Anonim

Het was vijf jaar geleden dat de leden van een aantal van je favoriete boybands nieuws kregen waardoor ze zich … nou ja, in conflict voelden. Lou Pearlman, de Trans Continental Entertainment muziekmagnaat voor Backstreet Boys, NSYNC , LFO, O-Town, en meer, stierven in 2016 in de gevangenis terwijl ze een tijd uitzaten voor het runnen van een half miljard -dollar Ponzi-schema in 2008. Het Ponzi-schema was slechts een van zijn vele schandalige zwendelpraktijken, waarvan de grootste degene was die hij uithaalde tegen elk van zijn groepen.

Met behulp van duistere taal bedoeld om te misleiden en te verdoezelen, lokte Lou Pearlman de jongeren tot roofzuchtige contracten met de belofte van enorm succes. Nou, ze hadden hun succes, maar het zou jaren duren voordat ze het geld zouden zien dat ze rechtmatig verschuldigd waren, en dan pas na een paar rommelige rechtszaken. Natuurlijk hadden zijn voormalige klanten gecompliceerde gevoelens over zijn overlijden. Dit is wat voormalige boybandleden te zeggen hadden over zijn dood.

6 Lance Bass: "Het maakte me kwaad dat hij stierf"

Lance Bass van NSYNC was een van de vele boybandleden die beweerden dat Lou Pearlman hen op ongepaste wijze aanraakte gedurende de tijd dat hij hen leidde. Hij sprak voor veel slachtoffers van Lou Pearlman toen hij uiting gaf aan gecompliceerde gevoelens over de dood van Pearlman. Op een 20/20 special zei hij: “ik dacht: ‘Hoe kun je nu doodgaan als we deze sluiting niet hebben? Je moet je verontschuldigen! Zoals, er zijn zoveel mensen die wachten tot je je realiseert wat jij deed.' En het maakte me kwaad dat hij stierf. Je voelt je blij dat niemand anders door hem wordt beïnvloed, en dan voel je je schuldig omdat je je zo voelt. Je hield van hem, je haatte hem, er zijn zoveel dingen die uitkomen met Lou Pearlman."

5 AJ McLean: "Er is een beetje meer vrijheid"

AJ McLean, van de Backstreet Boys, zei in 2019 tegen presentatoren van de WGNA-ochtendshow: "Het is interessant. Sinds hij is overleden, [is er] een beetje meer vrijheid om echt te zeggen wat de meesten van ons deden' ik wilde of kon niet legaal zeggen of wat dan ook terwijl hij in de gevangenis zat." Hij zei ook dat ondanks de pijn die Pearlman hen had aangedaan, hij nog steeds dankbaar was voor de plaatsen die het hem leidde. "Veel emoties bij het nieuws van het overlijden van Lou. Zonder Lou had ik mijn vier broers niet ontmoet of de kans van mijn leven gehad. RIP."

4 Justin Timberlake: "Ik hoop dat hij wat rust heeft gevonden"

Als de meest succesvolle van Lou Pearlman's voormalige boybandleden, was Justin Timberlake's reactie op de dood van Lou Pearlman er een waar fans met ingehouden adem op zaten te wachten. Hij hield het kort en simpel, en hoewel zijn boodschap respectvol is, is er ongetwijfeld veel meer aan de ervaring van Justin dat hij niet publiekelijk wilde herhalen. "Ik hoop dat hij wat rust heeft gevonden. God zegene en RIP, Lou Pearlman", tweette de voormalige NSYNC-frontman.

3 Aaron Carter: "Het doet pijn om te zien dat mensen hem aanvallen"

Oké, dus hij is geen boybandlid, maar Aaron Carter's carrière als popartiest, vaak in de schaduw gesteld door zijn oudere broer, Backstreet Boy Nick Carter, maakte hem zeker een boyband. Aaron werd ook geleid door Lou Pearlman en hij heeft meer sympathie voor de overleden oplichter dan de meeste van zijn andere voormalige klanten. "Mijn mening dat Lou een seksueel roofdier is, is dat dat niet waar is", zei Aaron Carter onvermurwbaar in de documentaire die Lance Bass produceerde, The Boy Band Con: The Lou Pearlman Story. "Dat is zo gemeen. Hij is een pedofiel? Hou daar je mond over, jongens. Het doet gewoon pijn, man, het doet pijn om te zien dat mensen hem voortdurend aanvallen, ik ga door hetzelfde," zei hij betraand.

2 Rich Cronin: 'Het was allemaal stom geluk'

Rich Cronin leefde niet toen Lou Pearlman stierf in 2016; wijlen LFO-lid stierf tragisch in 2010 op 36-jarige leeftijd als gevolg van complicaties met leukemie. Voorafgaand aan zijn dood, sprekend over de muziekmagnaat, uitte hij zijn mening dat Lou Pearlman gewoon stom geluk had. "Ik denk gewoon dat hij schattige jongens om zich heen wilde; dit was allemaal een excuus," zei hij. "En toen sloeg de bliksem in en werd een imperium gecreëerd. Het was allemaal stom geluk. Ik denk dat zijn motieven om in de muziek te stappen heel anders waren."

1 Chris Kirkpatrick: "Je weet niet of je moet huilen of lachen"

Chris Kirkpatrick van NSYNC vatte het perfect samen: "Het waren de meest gemengde emoties ooit, je weet niet of je moet huilen of lachen." Hij vervolgde: "Er was zoveel mis met alles aan hem en wat er gebeurde dat je niet eens weet hoe je de dood moet nemen." We hopen dat Chris en alle andere boybandleden blijven genezen en op elkaar leunen voor steun rond hun ongelukkige gedeelde ervaringen.

Aanbevolen: