Kim Kardashian stemt in terwijl haar gelijkenis wordt gedupliceerd In cake

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian stemt in terwijl haar gelijkenis wordt gedupliceerd In cake
Kim Kardashian stemt in terwijl haar gelijkenis wordt gedupliceerd In cake
Anonim

Kim Kardashian draait helemaal om haar imago. De koningin van de selfies publiceert consequent over haar sociale mediakanalen zodat de wereld ze kan zien.

Foto's van haar zijn overal en ze ha alt de krantenkoppen telkens als ze een foto maakt. De wereld is net zo geobsedeerd door Kim als door zichzelf, en ze kan maar geen genoeg krijgen van de reality-tv-ster.

Gelukkig hoeven ze dat niet te doen. Er is zelfs een hele nieuwe kant van Kim Kardashian die zojuist op televisie is onthuld en Kim heeft afgestemd om te zien waar het allemaal over ging. In een uniek vertoon van creativiteit wijdde The Food Network een hele aflevering aan het opnieuw creëren van haar imago… in taart!

Kim Kardashian Taarten

Kim Kardashian is hier heel, heel enthousiast over, en het is gemakkelijk in te zien waarom. De speciale afleveringen van Cakealikes dagen bakkers uit om de gelijkenis van Kim Kardashian na te bootsen door enorme, levensgrote taarten te bakken, en het is game-on!

Opgewonden om te melden dat ze was afgestemd en klaar om alle coole ontwerpen te observeren die ter ere van haar werden voorbereid, tweette Kim; "OMG ik kijk!!! Zo schattig!!!"

Wereldberoemde YouTuber Kalen Allen betreedt de fictieve rode loper om de ongelooflijke, levensgrote Kim Kardashian-cakes te interviewen die zijn gemaakt door de getalenteerde bakkers.

In een fantastische clip van hysterische komedie, doet hij alsof hij probeert de Kim-cakes te interviewen, waardoor fans de kans krijgen om de details te zien die zijn verwerkt in het ontwerp van deze 'lieve' ontwerpen.

Zoete creativiteit

Terwijl hij zich een weg baant over het tapijt, begint hij te doen alsof hij de versie van Kim interviewt die de strakke roze, nauwsluitende mini-jurk draagt, misschien wel het beste ontwerp dat is gemaakt. Het detail hiervan was goed vastgelegd en deze versie van Kim had zelfs een direct herkenbare Judith Leiber-tas in haar hand. Haar zonnebril staat op punt, en deze taart is een absolute winnaar.

De andere ontwerpen hadden niet hetzelfde succes. In feite namen zwaartekracht en zware cake-ingrediënten een van de levensgrote cake-replica's op zo'n drastische manier over dat het moeilijk was om het uiterlijk te identificeren dat werd gedupliceerd. Het viel langzaam uit elkaar en viel vlak voor de camera's op de grond.

Fans leken hier net zoveel van te houden als Kim Kardashian. Opgewonden om haar te zien afstemmen en genieten van de gebakken creaties, schreven fans in om te zeggen; "jouw invloed!" "Omg ik hou hiervan!" en "Je bent te aardig Kim. Die taart lijkt duidelijk op een van de echte huisvrouwen."

Een andere fan zei; "Mijn twee favoriete dingen… Kim en cake!"

Aanbevolen: