Chrissy Teigen wordt nog steeds bespot terwijl ze zich openstelt over haar miskraam in 2020

Chrissy Teigen wordt nog steeds bespot terwijl ze zich openstelt over haar miskraam in 2020
Chrissy Teigen wordt nog steeds bespot terwijl ze zich openstelt over haar miskraam in 2020
Anonim

Model Chrissy Teigen wordt (opnieuw!) bespot op sociale media na een hartverscheurende post die ze op Instagram plaatste. In deze post, die de lancering van haar derde kookboek aankondigde, sprak Teigen over haar vroegere alcoholische neigingen en haar moeilijkheden bij het verwerken van haar miskraam in 2020.

Ondanks dat de opmerkingen van de publieke figuur op Instagram beperkt zijn, zijn critici naar Twitter gegaan om commentaar te geven op haar lange bijschrift. In haar post, gepubliceerd op 22 augustus, schreef Teigen over hoe ze in een Frank Restaurant in NYC zat en meerdere "dubbele wodka-frisdranken" dronk voordat ze ging winkelen voor hoeden die ze "niet leuk vond of nodig had", zichzelf een functionerende alcoholist.

Ze bleef schrijven: "Ik ben de laatste tijd een beetje down. Het begon een beetje toen ik aan het bijschrift van mijn boek dacht en typte "mijn derde baby is hier!!", zoals in het kookboek, en toen realiseerde ik me derde baby zal er nooit zijn." Teigen voegde toe: "Toen realiseerde ik me dat ik mezelf in het boek stortte om niet aan de echte, daadwerkelijke derde baby te denken. Ik heb niet echt het gevoel dat ik Jack volledig heb verwerkt en nu ik niet de alcohol heb om het weg te verdoven, dingen zijn gewoon… daar, wachtend om erkend te worden."

Teigen kreeg in september 2020 een miskraam, na een veel gepubliceerde zwangerschap. Na de tragische gebeurtenis plaatste ze afbeeldingen met details over haar verlies op haar sociale media-accounts en schreef ze een verwoestend artikel op Medium. Terwijl aanvankelijk velen hun sympathie toonden als reactie en snel haters bekritiseerden vanwege hun harteloze opmerkingen, is Teigens relatie met het publiek steeds onstabieler geworden. Dit heeft veel te maken met haar blootgelegde geschiedenis van het pesten van jonge vrouwen.

In reactie op Teigen's Instagram-bericht schreef een criticus: "Stop deze CT [Chrissy Teigen]-rehabilitatietour. Ik heb ook een baby verloren en deze grove uitbuiting van haar verlies om haar imago te herstellen en haar sponsoring terug te krijgen is emotioneel brutaal op onze kosten."

Een andere hatelijke commentator voegde toe: "Dit laat absoluut zien hoe verachtelijk deze heffa werkelijk is. Eerst stierf haar hond, niemand nam het aas. Nu kreeg ze het slimme idee om over haar baby te praten, zodat de massa medelijden kan voelen voor haar. Ze moet privé-empathie zoeken bij haar familie en vrienden, jeetje. Het publiek is haar beu."

Teigens verdediging kwam een fan terug. Ze twitterden: "Ik weet nog steeds niet waarom iedereen zo gemeen is tegen deze vrouw. Ik zou een paar persoonlijke redenen kunnen hebben om een hekel aan haar te hebben als ik ervoor zou kiezen, maar Jezus Christus, herkennen mensen nog steeds geen depressie als ze het zien? Zelfs nu?"

Het is onduidelijk wat de toekomst in petto heeft voor de reputatie van Teigen, maar Twitter lijkt haar comeback niet vol te houden. Teigen's nieuwste kookboek, Cravings: All Together: Recipes To Love, staat gepland voor 12 oktober 2021.

Aanbevolen: