Britney Spears maakt zich zorgen dat ze het huis niet kan verlaten na de laatste IG-video

Britney Spears maakt zich zorgen dat ze het huis niet kan verlaten na de laatste IG-video
Britney Spears maakt zich zorgen dat ze het huis niet kan verlaten na de laatste IG-video
Anonim

Britney Spears fans zijn ervan overtuigd dat de popster het huis niet uit mag na haar nieuwste Instagram-video.

De beelden toonden de "Oeps…I Did It Again"-ster die haar outfits meerdere keren veranderde. Een van de outfits was een zwart luipaardzwart kattenpak.

Britney, 39, ondertitelde de clip met een emoji van een pootafdruk en schreef:

“Ik heb mijn kattenpak gevonden. Geen geluk met het vinden van mijn masker, maar ik heb in ieder geval mijn lichaam gevonden!!!”

“Blijf vrolijk mijn vrienden en doe waar je blij van wordt!!!!” de Grammy-winnaar toegevoegd.

In het commentaargedeelte van de video beweerde een fan met arendsogen dat ze een geheime boodschap in haar geschreven onderschrift had verborgen.

De commentator beweerde dat Britney het publiek vertelde dat ze haar masker niet hoefde te vinden omdat ze haar huis niet had verlaten.

"Jongens, 'geen geluk met het vinden van mijn masker', wat betekent dat ze niet naar buiten gaat, dus er is geen masker nodig, daarom is het moeilijk voor haar om het te vinden.. Omg.. GRATIS U," schreven ze.

Britney Spears
Britney Spears

Een ander zei: "Ik heb tenminste mijn lichaam gevonden? WAT MOET DAT BETEKENEN? Ik maak me zorgen om jou."

"Meisje, ik wacht tot je vrij bent en kan eindelijk je verhaal vertellen. Het spijt me zo dat je vastzit… arme meid, je bent zo lief", viel een derde fan in.

Een andere gebruiker van sociale media vroeg waarom Britney haar video's in haar huis leek te filmen.

Britney's nieuwste video komt nadat fans eisten dat haar social media manager zou stoppen.

De moeder van twee verbrak vorige week eindelijk haar stilzwijgen over het Framing Britney Spears-document. Ze beweerde dat ze het niet helemaal had gezien, maar wel clips had gezien die haar 'twee weken' aan het huilen hadden gemaakt. De zangeres van "Sometimes" beweerde ook dat ze "in verlegenheid was gebracht" door de film.

Het is geen geheim dat Britney's vader Jamie sinds 2008 haar conservator is. Hij heeft ook zijn vertolking in de New York Times-documentaire bekritiseerd. De 68-jarige beheert naar verluidt de financiën van zijn dochter en zelfs de mensen die ze kan zien.

Fans beweren dat Britney's post waarin ze de documentaire toesprak, niet door haar is geschreven, maar door haar socialmediamanager, Cassie Petrey.

FreeBritney-volgers zeggen dat de stijl van schrijven veelzeggend is en dat dit is hoe Britney's oude social media-manager de neiging heeft om te posten.

Maar een bron vertelde TMZ: "Cassie heeft de verklaring van Britney over de Hulu-documentaire NIET verzonnen, en ze was niet eens op de hoogte van Brits plan om zich uit te drukken totdat de IG-post werd gepubliceerd."

Petrey is zelfs naar buiten gekomen met haar eigen verklaring, waarbij ze erop staat dat ze de post van haar cliënt niet heeft geschreven. Maar dat weerhield Britney-fans er niet van om haar verdediging in twijfel te trekken.

Een fan schreef: "Britney Spears' social media manager, @cassiepetrey, werd boos op de reactie die ze kreeg voor het plaatsen van twijfelachtige inhoud op Britney's IG gisteren, dus Cassie postte dat Britney zich schaamde voor de Framing Britney-documentaire via Britney's IG. Wat een freak. FreeBritney."

Een fan zei simpelweg op Twitter: "Er is geen enkele kans dat Britney dit heeft geschreven."

Aanbevolen: