Britney Spears maakt zich zorgen omdat ze toegeeft vier dagen te hebben gevast

Inhoudsopgave:

Britney Spears maakt zich zorgen omdat ze toegeeft vier dagen te hebben gevast
Britney Spears maakt zich zorgen omdat ze toegeeft vier dagen te hebben gevast
Anonim

Britney Spears is naar haar Instagram-pagina gegaan om een deel van haar wellnessreis te delen, met wisselende resultaten.

De zangeres - wiens 13-jarige conservatorschap voor de rechtbank is beëindigd - plaatste een video waarin ze danst op verschillende nummers, waaronder een van Billie Eilish. In het bijschrift van de korte clip gaf Spears toe dat hij een paar dagen had gevast terwijl hij probeerde duidelijkheid te krijgen.

Britney Spears zegt dat ze vier dagen heeft gevast

Spears legde uit hoe ze het vasten benaderde, zoals het onthouden van alle of sommige soorten eten of drinken, vooral als een religieuze viering.

De zangeres begon met te zeggen dat ze momenteel op dieet is nadat ze zich tijdens Thanksgiving heeft overgegeven aan eten.

De popprinses erkende dat vasten populair is in veel culturen, maar het kan ook gevaarlijk zijn als het zonder medisch advies wordt gedaan. Ze zei dat veel mensen met wie ze over vasten heeft gesproken niet echt van het idee hielden.

"Ik wil het hebben over vasten !!! Veel mensen met wie ik heb gesproken zijn ertegen… het langste dat ik ben geweest is 4 dagen inclusief snacks hier en daar…" zei Spears.

"Ik moet toegeven dat ik aan het eind enorm veel honger had, maar ik heb wel de meest verbazingwekkende high ervaren die ik ooit heb gezien zonder eten", vervolgde ze.

"Ik promoot geen honger, ik promoot duidelijkheid, maar iedereen is anders denk ik !!!! Je snapt hoe je het krijgt … weet je ??? In sommige religies vasten ze de hele tijd ", ze vervolgens toegevoegd.

Ze zei eindelijk dat ze van uitdagingen houdt, als ze "waarde brengen".

Spears-fans hebben gemengde reacties over vastenbekentenis

Spears' bekentenis lokte gemengde reacties uit bij fans. Hoewel velen blij zijn te zien dat ze haar ware zelf is op sociale media (en zelfs vasten goedkeuren), zijn anderen bang dat ze indirect de eetcultuur promoot door over haar ervaring te praten.

"Oh lieve God. Plaats dit alsjeblieft niet. Elk meisje dat naar je kijkt, zal denken dat ze 4 dagen lang moeten verhongeren", schreef een volger.

Anderen merkten ook op dat, ondanks dat Spears zei dat de video 'gisteren' was gemaakt, er geen kerstboom in haar woonkamer staat. Spears had haar kerstboom neergezet, zoals eerdere berichten bewijzen.

De zangeres en haar verloofde, personal trainer en acteur Sam Asghari, plaatsten vijf dagen geleden een schattige video voor hun versierde boom.

Spears zou op het punt staan in het huwelijksbootje te stappen met Asghari, nadat ze in september hun verloving aankondigden.

Aanbevolen: