Russische pop' eerste beelden zijn hier en geven 'Queen's Gambit'-vibes af

Inhoudsopgave:

Russische pop' eerste beelden zijn hier en geven 'Queen's Gambit'-vibes af
Russische pop' eerste beelden zijn hier en geven 'Queen's Gambit'-vibes af
Anonim

Natasha Lyonne is terug voor het tweede hoofdstuk van Netflix time-loop zwarte komedie.

Netflix-serie Russian Doll filmt momenteel zijn tweede seizoen in New York City en de eerste beelden geven Beth Harmon-vibes af.

In nieuw uitgebrachte foto's keert hoofdrolspeler Natasha Lyonne terug als Nadia Vulvokov, de software-engineer met scherpe tong die gedwongen wordt haar 36e verjaardag steeds opnieuw te beleven.

In première in 2019, ziet de serie de Orange Is The New Black-ster als een personage dat worstelt met haar eigen trauma. Maar ze hoeft het niet alleen te doen. Aan het einde van het seizoen komt Nadia erachter dat ze niet de enige is die schijnbaar vastzit in een tijdlus: Alan (Charlie Barnett) herbeleeft dezelfde dag ook.

Natasha Lyonne speelt schaak in het park voor 'Russische pop' 2

Russian Doll is als Groundhog Day met vloeken, pittige oneliners en een zorgwekkende hoeveelheid alcohol - en critici vonden het geweldig. Ondanks het open en enigszins bevredigende einde, werd de serie in juni 2019 verlengd voor een tweede seizoen, en de streamer gaat eindelijk verder met de productie.

Barnett en Lyonne zijn gefotografeerd tijdens het filmen van het nieuwe seizoen, dat ook een nieuw castlid zal verwelkomen. Emmy-winnende actrice Annie Murphy uit de succesvolle comedyserie Schitt's Creek voegt zich bij de originele cast voor seizoen twee.

In de nieuwe beelden wordt de felle roodharige Lyonne afgebeeld terwijl ze schaak speelt in het park, wat fans een grote Queen's Gambit-vibe geeft.

‘Russische pop’ in de popcultuur

Sinds de release is Russian Doll stilletjes de popcultuur binnengedrongen en is het een van de slaaphits van Netflix geworden.

De serie gemaakt door Lyonne met Leslye Headland en Amy Poehler begint vooral relevant te worden tijdens de Covid-19-pandemie, met velen die thuis zitten.

Nadia's gefrustreerde oneliner "Donderdag. What a concept" is de focus geworden van een speciaal Twitter-account dat elke week dezelfde afbeelding opnieuw plaatst. Gestart in februari 2019, telt de pagina meer dan 41k volgers.

Vulvokov maakte ook een gastoptreden in een aflevering van het nieuwe hoofdstuk van Big Mouth. In de geanimeerde komedie voor volwassenen komt hoofdpersoon Nick vast te zitten in een tijdloopverhaal, waarin hij dezelfde dag blijft herbeleven tot hij op een bizarre manier sterft. Net als Nadia.

Gotta Get Up, dat is het nummer dat kijkers horen in het Big Mouth-segment, is ook een knipoog naar Russian Doll. In de show van 2019, elke keer dat Nadia wakker wordt op haar verjaardagsfeestje, speelt de hit uit 1971 van Harry Nilsson.

Aanbevolen: