Koninklijke expert beweert dat prins Charles 'opzettelijk' Meghan uit Archie-tribute heeft achtergelaten

Koninklijke expert beweert dat prins Charles 'opzettelijk' Meghan uit Archie-tribute heeft achtergelaten
Koninklijke expert beweert dat prins Charles 'opzettelijk' Meghan uit Archie-tribute heeft achtergelaten
Anonim

Heeft prins Charles opzettelijk Meghan Markle uit zijn verjaardagsbericht voor zijn kleinzoon Archie gelaten?

Clarence House is de Londense residentie van de Prins van Wales en Hertogin van Cornwall. De Instagram- en Twitter-accounts deelden een lieve zwart-witfoto van prins Harry die straalde terwijl hij baby Archie wiegde, terwijl de trotse opa Charles toekeek.

Het bijschrift bij het bericht van donderdag luidde: "Gefeliciteerd met je verjaardag voor Archie, die vandaag twee wordt."

Royal-commentator Duncan Larcombe vertelde het tijdschrift Fabulous echter dat Charles het niet delen van een foto met Archie's moeder een "opzettelijke" zou kunnen zijn na het bombshell-interview van Sussex met Oprah Winfrey.

Larcombe zei: "Het is nogal dwaas om haar [Meghan] erbuiten te laten, aangezien het nog niet zoveel weken geleden was dat ze op de Amerikaanse tv beschuldigingen uitte over de koninklijke familie links, rechts en in het midden."

“Ik zie dat als een opzettelijk teken van Prins Charles,” zei hij onvermurwbaar.

“Prins Charles heeft vast genoeg nieuws om te weten hoe gevoelig de situatie is met zijn jongste zoon en zijn vrouw. Het zou me verbazen als prins Charles niet precies wist wat hij aan het doen was.”

Er wordt aangenomen dat Charles, 72, zijn kleinzoon al minstens 18 maanden niet heeft gezien.

Er is groeiende wrok bij de Sussexen na hun beslissing om het gezicht van zoon Archie niet te delen om zijn tweede verjaardag te vieren.

Meghan Markle Archie Harry
Meghan Markle Archie Harry

Meghan Markle en prins Harry hebben een nieuwe foto van hun zoon op hun Archewell-website geplaatst.

Het toont de eerstgeborene van de hertog, 36 en de hertogin van Sussex, die ballonnen vasthoudt in het Montecito-herenhuis van 14 miljoen dollar van het stel, terwijl ze weg van de camera kijken.

Het is niet de eerste keer dat Archie's gezicht niet zichtbaar is.

Prins Harry Meghan Markle Archie
Prins Harry Meghan Markle Archie

Een officiële foto gedeeld door Meghan, 39, en Harry, met het hoofd van hun zoon in de borst van zijn moeder gedraaid in een afbeelding die is vrijgegeven ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag.

De kerstkaart van het stel vorig jaar was een lieve illustratie van het gezin van drie, gemaakt naar een foto gemaakt door Meghan's moeder.

Het zorgde ervoor dat koninklijke fans de nieuwste foto als "zinloos" bestempelden.

Meghan Markle Archie The Queen
Meghan Markle Archie The Queen

"Dit soort foto's zijn zinloos. Het is alsof je zegt wat ik heb - maar je mag het niet zien!! Mensen zien liever een normale foto zoals die gemaakt door Catherine, de hertogin van Cambridge, van George, Charlotte en Louis", schreef een fan online.

"Weer een trieste foto. In zijn eentje, met zijn rug naar de camera en doffe sepiatinten", luidde een louche opmerking.

"Hij heeft veel dingen om mee te spelen… maar geen neven", merkte een vierde op.

Aanbevolen: