Koninklijke expert beweert dat Meghan Markle 'wraak' zoekt omdat ze geen koningin kan zijn

Koninklijke expert beweert dat Meghan Markle 'wraak' zoekt omdat ze geen koningin kan zijn
Koninklijke expert beweert dat Meghan Markle 'wraak' zoekt omdat ze geen koningin kan zijn
Anonim

Terwijl de wereld met ingehouden adem wacht om te zien hoe Meghan Markle haar ingewanden uitstort op T. V, wordt haar personage (zoals altijd) door de modder gesleept. Nu heeft een koninklijke expert beweerd dat Meghan wraak zoekt vanwege haar "falen" om acteerrollen veilig te stellen en haar verlangen om koningin te worden.

De koninklijke auteur Tom Bower schreef vandaag in The Sun en beweerde dat Meghan de "ultieme wraak" zoekt door zich uit te spreken tegen de Britse monarchie.

"Sinds haar vader, een ontwerper van filmverlichting, zijn jonge dochter meenam naar een studio waar ze naar verlangde. Tinseltown wees haar herhaaldelijk af. haar wraak, " beweert Bower.

"Niet alleen tegen een aantal studiobazen die haar afwezen als een tweederangs actrice, maar ook tegen alle anderen die haar immense talenten niet waardeerden."

"Ze wilde de koningin van Engeland zijn. Al die Britten die haar in de weg stonden, worden beschuldigd van seksisme en racisme", verklaarde hij.

De analyse komt als Meghan en Harry-fans de uitbeelding van het paar in de reguliere media afkeuren in het licht van hun aanstaande Oprah-interview.

Sociale media hebben hun "oneerlijke behandeling" vergeleken met die van mede-koninklijke prins Andrew.

De hertog van York is veroordeeld voor zijn connecties met veroordeelde zedendelinquent Jeffrey Epstein. Vaak aangeduid als de "favoriete zoon" van de koningin, heeft hij nog steeds geen vragen van de FBI beantwoord.

Een van Meghan en Harry's grootste critici - Piers Morgan - is het eens met het gebrek aan aandacht voor prins Andrew. Er loopt momenteel een Buckingham Palace-onderzoek naar het vermeende pesten van koninklijke assistenten door Meghan. Maar tot nu toe geen enkele over prins Andrew die naar verluidt met minderjarige meisjes sliep.

"Van alle onzin die hier wordt uitgespuwd door Meghan/Harry-fantrollen, is de enige waar ik het mee eens ben die over Prins Andrew. Als er een Palace-onderzoek komt naar Meghan's vermeende pesterijen, zou er een moeten zijn Andrew's relatie met Jeffrey Epstein. Dringend, "Morgan getweet.

"Britse media en Britse mensen zijn meer boos op Harry en Meghan omdat ze een interview met Oprah Winfrey hebben gedaan dan dat prins Andrew een pedofiel is die nog steeds weigert met de FBI te praten over zijn relatie met zijn pedobesty Jeffrey Epstein, " voegde een ander eraan toe.

[EMBED_YT]https://www.youtube.com/embed/e4pqOrP8a6E[/EMBED_YT]

"In ieder geval zijn Harry en Meghan klaar voor interviews met de VS. Prins Andrew is niet zo openhartig geweest, " viel een derde in.

Ondertussen is het paar bekritiseerd nadat bekend werd dat ze de publicatie van hun interview met Oprah Winfrey niet zullen uitstellen - ondanks de ziekenhuisopname van prins Philip.

Het koppel staat onder enorme druk om mevrouw Winfrey te vragen de uitzending in de VS op zondagavond uit te stellen. Buckingham Palace maakte deze week bekend dat Harry's 99-jarige grootvader een hartoperatie heeft ondergaan.

Aanbevolen: