Brad Pitt gaf Eli Roth ooit deze rare hygiënetips

Inhoudsopgave:

Brad Pitt gaf Eli Roth ooit deze rare hygiënetips
Brad Pitt gaf Eli Roth ooit deze rare hygiënetips
Anonim

Als een van de beste regisseurs ter wereld weet Quentin Tarantino het een en ander over het maken van een geweldige film. Het begint allemaal met het script, maar een script moet nog tot leven worden gebracht door een geweldige cast. Het castingproces is moeilijk, maar als je het goed doet, kun je een geweldig script naar een ander niveau tillen.

Eli Roth en Brad Pitt werden beide gecast in Inglourious Basterds, dat al op het punt stond een enorme hit te worden op het grote scherm. Terwijl ze samen aan het filmen waren, ving Pitt een vleugje Roth op, die die dag bijzonder stonk. Pitt had wat hygiëneadvies, maar velen zouden het raar vinden.

Laten we eens nader bekijken wat Brad Pitt tegen Eli Roth zei toen hij hem wat hygiëne-advies gaf.

Roth werkte Wits Pitt aan 'Inglourious Basterds'

Inglourious Basterds Eli Roth
Inglourious Basterds Eli Roth

Telkens wanneer Quentin Tarantino zich opmaakt om een film te maken, is dat altijd groot nieuws. De man is een legende van het bedrijf die verantwoordelijk is voor enkele van de beste films ooit gemaakt. Eén ding dat hij beter doet dan de meeste, is zijn personages goed casten, en voor Inglourious Basterds heeft Tarantino zowel Eli Roth als Brad Pitt getabsorbeerd voor enkele van de meest memorabele personages uit de film.

Voordat hij de rol van Donny Donowitz kreeg, zat Roth al jaren in het spel. Hij had niet alleen laten zien hoe goed hij voor de camera kon gedijen, maar zijn werk erachter trok ook de aandacht van veel mensen. Ongelooflijk regisseerde hij Nation's Pride, de film die werd vertoond in Inglourious Basterds. Dit voegde een mooie rimpeling toe aan de film en een leuk stukje trivia voor filmfans om te leren.

Pitt was ondertussen al een grote ster op de A-lijst voordat hij werd gecast als Aldo Raine. Dit was de eerste keer dat Pitt met Tarantino werkte, en het kostte geen tijd om te zien dat hij in staat was om magie te maken met de regisseur. Onnodig te zeggen dat fans genoten van elk stukje van Pitt's optreden in de film.

Met de cast op zijn plaats, was het tijd om de film op te nemen. Gedurende deze tijd gaf Pitt Roth een ongewoon hygiëneadvies.

Pitt's ongebruikelijke advies

Inglourious Basterds-film
Inglourious Basterds-film

Werken op de set kan moeilijk zijn voor alle betrokkenen, en de meeste mensen realiseren zich niet hoeveel tijd acteurs besteden om alles goed te krijgen. Soms kan dit ertoe leiden dat een acteur sommige basisdingen niet voor elkaar krijgt, zoals douchen. Voor Eli Roth zorgde dit ervoor dat hij vreselijk stonk, wat de aandacht trok van Brad Pitt, die hem vervolgens een ongewoon advies gaf.

Volgens Roth: "Hij deelde dat als je zweet en geen tijd hebt om te douchen, je gewoon een babydoekje neemt en het onder je oksels wrijft. Na een scène moest Brad naast me komen voor een close-up shot, en hij zei: "Verdomme, je bent rijp." Ik zei: "Ik had geen tijd om te douchen." Hij zei: "Baby doekjes, man, babydoekjes.'”

Roth vervolgde en zei: "Ik dacht dat dat de beste tip was. Mijn karakter heet de Beer Jood. Als ik ooit naar een beer zou gaan ruiken, zou ik gewoon een paar babydoekjes onder de oksels gebruiken, en het maakte het veilig voor iedereen om me heen."

Dit was een ongewoon advies van Pitt, maar aangezien hij in de buurt is geweest en met vrouwen als Jennifer Aniston en Angelina Jolie is geweest, moeten we hem misschien op zijn woord geloven. Niettemin nam Roth het advies ter harte en na verloop van tijd was het filmen voltooid. Het enige dat nu nog restte was om te zien of de film weer een hit zou worden voor Tarantino.

De film wordt een hit

Inglourious Basterds Aldo Raines
Inglourious Basterds Aldo Raines

Inglourious Basterds, uitgebracht in 2009, was in staat om de hype waar te maken en een groot succes te worden aan de kassa. De cast speelde briljant af van het script en Quentin Tarantino zorgde ervoor dat het allemaal mooi bij elkaar kwam. Sommigen beschouwen dit nog steeds als een van de beste films van de regisseur, wat veel zegt over hoe geweldig het is.

Aan de kassa kon Inglourious Basterds wereldwijd $ 321 miljoen binnenhalen, waardoor het een van Tarantino's meest winstgevende films is. Pitt en Roth waren uitzonderlijk en gedenkwaardig in de film, en mensen konden niet wachten om Pitt op een bepaald moment weer in actie te zien met Tarantino.

Het was misschien niet gekomen toen Roth in verwachting was, maar het hygiëneadvies dat Brad Pitt hem gaf tijdens het filmen van Inglourious Basterds wierp uiteindelijk zijn vruchten af.

Aanbevolen: