Fans zeggen dat Brad Pitt deze rare buiging heeft

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat Brad Pitt deze rare buiging heeft
Fans zeggen dat Brad Pitt deze rare buiging heeft
Anonim

De meeste beroemdheden zijn trots op het aantal prijzen dat ze hebben gewonnen of hoeveel films ze hebben gespeeld. Maar voor Brad Pitt is er iets anders dat hij graag doet flex als het gaat om zijn carrière en karbonades op het scherm.

Tegelijkertijd is hij niet echt het type om op te scheppen; zijn bescheiden karakter maakt deel uit van wat zo aantrekkelijk is aan de doorgewinterde acteur, zelfs als fans het er niet altijd over eens zijn dat hij de prijzen verdient die hij krijgt. Dus wat is zijn 'rare' flex waar fans een beetje boos over zijn?

TIL Dit over Brad Pitt…

Ok, dus het is algemeen bekend dat Brad Pitt in veel goed presterende films heeft gespeeld. Zelfs niet-zo-geweldige films met zijn naam eraan bevestigd hebben het heel goed gedaan aan de kassa. Maar tegelijkertijd is het waar dat Brad nee heeft gezegd tegen sommige projecten.

Er wordt bijvoorbeeld gezegd dat hij 'The Matrix' heeft afgewezen. Fans van zowel Keanu Reeves als Brad Pitt zijn verdeeld over de vraag of de film beter of slechter zou zijn geweest met Brad die voor Keanu was ingevallen, vooral gezien de vreemde trend die ze in bijna al zijn films opmerkten.

Toch is het duidelijk dat Brads naam al lange tijd regisseurs, producenten en productiebedrijven aantrekt.

Brad Pitt zei ja tegen tonnen optredende optredens

Natuurlijk, hij gaf 'The Matrix' door, en dat was een groot probleem. Maar zoals Redditors zich realiseerde, zei Brad nee tegen veel projecten… Waarschijnlijk meer dan de gemiddelde acteur.

En toch blijft zijn acteer-cv verbluffend lang. Hij heeft minstens 84 acteercredits, de meeste voor films, die teruggaan tot 1987 (rol: "jongen op het strand").

Natuurlijk, hetzelfde jaar als 'The Matrix', verscheen Brad in 'Fight Club' en had hij een cameo in 'Being John Malkovich'. Hij werkte waarschijnlijk ook aan de film van het volgende jaar, 'Snatch'.

Maar wetende dat Brad nee zei tegen 'The Matrix', vroegen fans zich af welke andere rollen hij heeft afgewezen.

Brad Pitt heeft een lange lijst met rollen afgewezen

In wat een beetje vreemd is voor een Hollywood-ster, heeft Brad waarschijnlijk meer films afgewezen dan welke andere acteur dan ook, zeggen fans op Reddit.

In feite speculeren ze dat hij nee heeft gezegd tegen "een absurd aantal" films, maar ook dat er waarschijnlijk een lange lijst is van films waarvoor producenten hem wilden hebben, maar die nooit voorbij zijn agent zijn gekomen.

Bovendien, telkens wanneer Brad zegt dat hij iemands werk leuk vindt, zullen ze hem waarschijnlijk een script toewerpen. En zoals een andere Redditor opmerkte, alleen Brads naam is genoeg om "een film gefinancierd/groen verlicht te krijgen". Een goed voorbeeld is toen Brad bijna uitsluitend op posters verscheen voor '12 Years a Slave', hoewel hij duidelijk niet het titulaire personage was.

Een beetje een rare flex, maar helemaal on-brand voor Brad Pitt.

Aanbevolen: