Miles Teller wees bijna zijn rol tegenover Tom Cruise af in 'Top Gun: Maverick

Miles Teller wees bijna zijn rol tegenover Tom Cruise af in 'Top Gun: Maverick
Miles Teller wees bijna zijn rol tegenover Tom Cruise af in 'Top Gun: Maverick
Anonim

Top Gun is al meer dan drie decennia een cultklassieker. Het was ook toen onze liefde voor Tom Cruise en Val Kilmer opsteeg als een Amerikaanse straaljager.

Dit jaar brengt regisseur Joseph Kosinski Top Gun: Maverick, het langverwachte vervolg op de kaskraker, op het grote scherm.

Samen met Tom Cruise en Val Kilmer spelen Miles Teller en Jennifer Connelly in het vervolg ook de hoofdrol.

Cruise verraste onlangs de bezoekers van de San Diego Comic-Con door een exclusieve trailer voor de film uit te brengen.

Eén ding dat veel die-hard fans misschien niet weten, is dat Teller de kans om samen met Cruise op te treden bijna had aangegrepen in een van de meest spraakmakende films van het jaar.

Teller heeft meestal geen introductie nodig, aangezien hij boeiende uitvoeringen heeft geleverd in de Divergent-serie en War Dogs, en schermen heeft gedeeld met enkele van de grotere namen in de huidige filmwereld, zoals Jonah Hill, Shailene Woodley en J. K. Simmons.

De met een Oscar bekroonde film Whiplash uit 2014 blijft het meest geprezen werk van de acteur. In de film speelt hij een aspirant-orkestdrummer onder de kronkelige voogdij van Terence Fletcher, gespeeld door J. K. Simmons.

Voor Top Gun: Maverick nam Teller echter de tijd en speelde hij echt met het idee om nee te zeggen tegen de rol van luitenant Bradley "Rooster" Bradshaw, de zoon van de geliefde Goose uit de originele film. In een interview met Men's He alth legde hij uit:

“Ik wil niet dat dit verkeerd uitpakt, maar er was een deel van mij dat niet wist of ik deel wilde uitmaken van iets dat zoveel aandacht en succes voor mij zou kunnen brengen. Iedereen kijkt anders naar succes. Voor mij betekende het niet per se dat ik deel uitmaakte van de grootste film.”

Tellers woorden zijn waar, aangezien hij later in zijn carrière niet veel succes heeft gehad met grote franchisefilms zoals Fantastic Four. Zijn laatste releases waren schijnbaar zijn verkenningen van de kunst, en het klinkt alsof hij zijn prioriteiten kent.

Toch was het uiteindelijk Tom Cruise die Teller overtuigde om de rol op zich te nemen en hem vertelde dat hij wist dat hij er "perfect" voor was.

Top Gun: Maverick staat gepland voor een release op 2 juli 2021. De studio hoopt het in de bioscoop uit te brengen.

Aanbevolen: