50 Cent kondigt komende Netflix-serie aan over zijn bestseller 'The 50th Law

Inhoudsopgave:

50 Cent kondigt komende Netflix-serie aan over zijn bestseller 'The 50th Law
50 Cent kondigt komende Netflix-serie aan over zijn bestseller 'The 50th Law
Anonim

50 Cent, ook bekend onder zijn echte naam, Curtis Jackson, lijkt een van de drukste mannen in Hollywood te zijn. Onlangs ging hij naar sociale media om op te scheppen over zijn trots over zijn show, Power, en om het enorme succes te onthullen dat hij heeft gezien met zijn premium alcoholmerken, Chemin du Roy en Branson. Dat is om er maar een paar te noemen. Het lijkt erop dat elke keer dat fans op zijn sociale-mediakanalen klikken, ze op de hoogte worden gebracht van een nieuw, opwindend project waar hij aan werkt.

Nagesynchroniseerd als een van de drukste mannen in Hollywood, is het duidelijk dat 50 Cent een kracht is waarmee rekening moet worden gehouden als het gaat om de wereld van entertainment.

Hij heeft net nieuws gebracht over een opwindend nieuw project dat hij heeft gelanceerd met collega Kenya Barris, en fans zullen enthousiast zijn om te horen dat hij zijn boek, 50th Law, naar een hoger niveau tilt door er een show van te maken.

The Making Of 50th Law… De Netflix-serie

Kenya Barris is de uitvoerend producent van de Black-ish-franchise en hij voegt zich bij de man die alles wat hij aanraakt lijkt te domineren door er goud van te maken. Schijnbaar een van de best mogelijke creatieve combinaties, hebben hij en 50 Cent hun krachten gebundeld om 50th Law naar Netflix te brengen.

Om het boek tot leven te brengen voor het kleine scherm, heeft de Netflix-serie nog geen vaste productiedatum of releasedatum, maar fans zijn al enthousiast, gewoon om te weten dat dit project door de pijpen komt. Alle ogen zijn op de media gericht om te zien of er een castingoproep is of een aankondiging van de hoofdrolspelers die in deze serie zullen spelen.

De 50th Law-serie wordt gezien als een losse hervertelling van het leven van 50 Cent en zijn roem, en het is de bedoeling dat er een deel van de inhoud wordt gekopieerd uit het gelijknamige boek dat 50 Cent samen met Robert Greene had geschreven.

Fans zijn er allemaal

Als 50 Cent het heeft gemaakt, stemmen zijn fans erop af om het te zien, zo simpel is het. Degenen die al gebiologeerd zijn door Power, of For Life, kennen al het soort creativiteit dat uit 50 Cent stroomt en ze zijn aan boord om meer te zien.

Opgewonden feedback op zijn Instagram-pagina bevat opmerkingen zoals; "GEWELDIG BOEK???✌️, " "Hell yeah! ????mijn favoriete boek dat lijkt op mijn Bijbel."

Een andere fan vatte zijn opwinding samen door te schrijven; " Ik heb absoluut bewondering voor je drukte man. Ga door! Oefen die druk uit op de wereld."

Aanbevolen: