The Walking Dead' Verlengd seizoen 10: Doen de nieuwe schurken onheil voor iedereen?

Inhoudsopgave:

The Walking Dead' Verlengd seizoen 10: Doen de nieuwe schurken onheil voor iedereen?
The Walking Dead' Verlengd seizoen 10: Doen de nieuwe schurken onheil voor iedereen?
Anonim

Net toen we dachten dat het niet erger kon worden voor onze favoriete TWD-overlevenden, kregen ze opnieuw een verwoestende klap. De verlengde seizoenspremière van The Walking Dead liet het publiek kennismaken met een groep afvalligen die de komende weken debuteren, van wie er één drie personages doodde in één aflevering. Genoemde antagonisten worden The Reapers genoemd en wat ze zo gevaarlijk maakt, is dat ze niet in de graphic novels voorkomen.

De huidige boog in de show leent verschillende elementen uit de New World Order-serie, wat ons een idee geeft van wat we kunnen verwachten. Maar met een originele set schurken erbij, is de toekomst onbekend.

Wat de Reapers zelf betreft, het publiek weet tot nu toe heel weinig. Afgezien van de informatie die Maggie (Lauren Cohan) heeft doorgegeven, is er niet veel te doen. De gevangen sluipschutter in aflevering 17 weigerde bijvoorbeeld iets te zeggen en pleegde toen zelfmoord om ondervraging te voorkomen. Dat alleen onthult niet veel, hoewel het een teken kan zijn dat leden van de groep een sekteachtige toewijding aan hun idealen hebben, ongeacht hoe misleid ze zijn.

De nieuwe schurken zijn jokers

The Walking Dead's Mays (Robert Patrick) en Daryl (Norman Reedus)
The Walking Dead's Mays (Robert Patrick) en Daryl (Norman Reedus)

Het intrigerende is hoe de Reapers kunnen bepalen of Alexandrië floreert, en nog belangrijker, of iemand het er levend vanaf brengt. De gemeenschap heeft talloze stormen doorstaan, hoewel degene die nadert de zaken in het voordeel van het lot kan doen kantelen. Carol (Melissa McBride), in de officiële trailer van seizoen 10C, klinkt erg pessimistisch over de toekomst en erkent hoe de dood mensen altijd inha alt. Ze heeft gelijk in de letterlijke zin, maar nu voelt hun ondergang zeker, vooral met een nieuwe groep bloeddorstige moordenaars die ze een voor een afpakt.

Het einde van de serie is hier interessant omdat een van de meest hartverscheurende voorspellingen de dood van iedereen met zich meebrengt. Het is teleurstellend om te overwegen, maar misschien hebben de pessimisten gelijk over het lot van de overlevenden. Misschien worden ze dood of mogelijk ondood voordat de show is afgelopen. Hints hebben vanaf het begin in die richting gewezen, dus misschien is een vreselijke ondergang de onvermijdelijke conclusie. Natuurlijk is er nog veel verhaal om uit te spelen, en dingen kunnen tussen nu en dan veranderen.

Hoewel het waar is dat The Walking Dead seizoen 11 afrondt, zijn er nog ongeveer 30 afleveringen over, geef of neem er een of twee. Die langere periode opent de deur naar verandering, wat betekent dat de erbarmelijke situatie waarmee de overlevenden van TWD nu te maken hebben, misschien niet permanent is. Tussen seizoen 10 en seizoen 11 betreden verschillende nieuwe groepen de groep, en met elk nieuw gezicht komt er een kans om het landschap van de wereld te veranderen.

Hopelijk verbetert het leven van de Alexandriërs omdat ze het moeilijk hebben gehad. Niet alleen recent, maar over het algemeen heeft de schikking met nogal wat uitdagingen te maken gehad. Tussen de Saviors die de stad platbranden en de Whisperers die hetzelfde doen, terwijl ze veel vrienden verliezen, meer dan iemand wil toegeven, maar zo spelen verhalen zich af in post-apocalyptische drama's. Er gaan mensen dood.

We moeten echter vermelden dat de schrijvers van TWD het publiek mogelijk misleiden over de richting van de show. Als ze slimme kijkers van de geur wilden afleiden van wat er feitelijk gebeurt in het afscheidsseizoen, zouden de schrijvers het laten lijken alsof de hoofdpersonen seizoen 10 niet levend uit zullen komen, laat staan hoe dichterbij. En zoals we hebben geleerd, wijzen de previews op gewelddadige sterfgevallen voor alle betrokkenen. Hoewel, omdat het een misleiding is, seizoen 11 kan eindigen met een gelukkiger noot.

Aanbevolen: