Zijn '90 Day Fiancé'-sterren Jorge Nava en Anfisa Arkhipchenko nog steeds samen?

Inhoudsopgave:

Zijn '90 Day Fiancé'-sterren Jorge Nava en Anfisa Arkhipchenko nog steeds samen?
Zijn '90 Day Fiancé'-sterren Jorge Nava en Anfisa Arkhipchenko nog steeds samen?
Anonim

Als het gaat om de populaire TLC-serie, 90 Day Fiancé, zijn er door de jaren heen een handvol succesverhalen geweest. In 2016 maakten fans kennis met Jorge Nava en Anfisa Arkhipchenko, die in het vierde seizoen van de serie verschenen. Na een ontmoeting op Facebook, klikte het duo en stapten ze officieel in het huwelijksbootje tijdens de seizoensfinale.

Tijdens hun tijd in de show kregen kijkers een kijkje in hun tumultueuze relatie, waaronder Jorge's lange lijst met leugens. Anfisa werd vaak bedrogen door Jorge's constante gezeur, waaronder zijn financiën, en Anfisa's werk.

Nou, de zaken tussen de twee draaiden voor het eerst naar het zuiden toen Jorge in 2018 tot gevangenisstraf werd veroordeeld wegens drugsbezit, waar hij vervolgens een gevangenisstraf van bijna drie jaar uitzat. Na de release in mei 2020, vragen fans zich nu af waar Jorge en Anfisa vandaag staan.

Jorge en Anfisa noemden het stopt na 3 jaar huwelijk

Ondanks het trouwen van 90 Day Fiance in 2016, zijn Jorge Nava en Anfisa Arkhipchenko niet langer samen! Dit is niet zo'n schok, aangezien veel van de huwelijken uit de TLC-serie eindigen in een scheiding, maar Jorge en Anfisa hadden vanaf het begin een slecht einde!

Jorge loog niet alleen over rijk zijn, maar hij had ook enorme schulden tijdens zijn tijd bij Anfisa. De 90 dagen verloofde ster loog ook over Anfisa's beroep en bestempelde haar als een "camgirl", waar hij beweerde dat hij haar ontmoette, terwijl het in feite op Facebook was.

Het laatste dat de zaken echt naar een heel ander niveau bracht, was toen Jorge loog over het zoeken naar juridisch advies van een echtscheidingsadvocaat, wat ook niet waar was. In augustus 2020 heeft Jorge officieel de echtscheiding aangevraagd, en deze keer echt, net bij het 3-jarige huwelijk van het voormalige paar.

Jorge Nava ging naar de gevangenis

Alsof het bedrog en de leugens niet genoeg waren om hun relatie te ontbinden, werd Jorge in 2018 veroordeeld tot bijna 3 jaar gevangenisstraf nadat hij schuldig was bevonden aan drugsbezit. Dit was gemakkelijk de spijker op de kist van het huwelijk van Jorge en Anfisa en het bleek dat het de tijd was die Jorge nodig had om eindelijk tot een beslissing te komen om de echtscheiding aan te vragen.

De 33-jarige werd vervroegd vrijgelaten en deelde het nieuws op zijn Instagram-pagina. Het was in deze tijd dat hij en Anfisa officieel uit elkaar gingen, maar fans waren meer geschokt door zijn lichaamstransformatie dan nieuws over hun splitsing. Tijdens Jorge's tijd achter de tralies slaagde de TLC-ster erin om maar liefst 133 pond af te vallen!

Ze zijn allebei van elkaar weggegaan

Sinds hun breuk heeft Jorge weer liefde gevonden, dit keer met zijn vriendin, Rhoda Blua. Het duo is iets meer dan een jaar samen en heeft zelfs een eigen gezin gesticht. Na de geboorte van hun eerste baby onthulden dochter Zara, Jorge en Rhoda dat baby nummer twee onderweg is!

Wat Anfisa betreft, de ster heeft sindsdien haar 90 Day Fiance-roem gebruikt om een fitnessbeïnvloeder te worden. Ook zij ging verder van Jorge en kreeg een relatie met haar nu voormalige vriend, Leo Assaf. Hoewel de twee niet meer samen zijn, blijft Anfisa gefocust op haar carrière, waaronder fitnessinspiratie op Instagram en wekelijkse vlogs op haar YouTube-kanaal.

Aanbevolen: