Teyonah Parris onthult de krachten van Monica Rambeau in 'WandaVision

Inhoudsopgave:

Teyonah Parris onthult de krachten van Monica Rambeau in 'WandaVision
Teyonah Parris onthult de krachten van Monica Rambeau in 'WandaVision
Anonim

Alles over de krachten van Monica Rambeau in WandaVision !

Hoewel ze misschien niet zo sterk lijkt als Wanda Maximoff en Agatha Harkness in de show, kan de stripboeksuperheld Iron Man en Spider-Man tegelijkertijd uitschakelen.

Rambeau was ook de eerste opvolger van Captain Marvel in de strips, en ze heeft het vermogen om haar lichaam te veranderen in elke vorm van licht en energie. Marvel introduceert langzaam nieuwe personages in MCU-fase 4, dus we kunnen verwachten dat Monica in de komende paar afleveringen en films zal opkomen tegen haar stripboek-zelf.

De acteur voegde zich bij Jimmy Kimmel in zijn talkshow en legde uit hoe haar krachten werkelijk zijn.

Superpower Talk

De acteur besprak het ongelooflijke succes van WandaVision en de obsessie van haar moeder met fantheorieën, paaseieren en de online respons. Teyonah gaf ook toe te zijn gecast in Captain Marvel 2, die naar verwachting in november 2022 zal verschijnen.

De superkracht van haar personage onthullend, vertelde Teyonah: "Monica kan energie absorberen in de strips, dat is wat haar superkracht is."

"Het moet nog worden onthuld wat het precies is in de MCU", zei de acteur, en ging verder met te suggereren dat er iets zou kunnen worden veranderd van de strip- boeken.

Monica Rambeau, gemaakt door schrijver Roger Stern en kunstenaar John Romita Jr., heeft krachten zoals energieabsorptie, opwekking en manipulatie. Ze kan met de snelheid van het licht reizen en wordt Photon in de strips; haar ogen gloeien blauw, ze vliegt, gooit energiebommen en wordt onzichtbaar!

PS: WandaVision aflevering 7 zag haar ogen blauw gloeien!

"We moeten op de hoogte blijven om erachter te komen hoe dat zich precies zal manifesteren, maar in de strips kan ze alle energie op het elektromagnetische spectrum absorberen", vertelde Teyonah.

De WandaVision-acteur zorgde ervoor dat ze uit de buurt bleef van spoilers en deelde haar afkeer van het delen van details met haar moeder, omdat ze zo "overstuur" zou zijn. Het lijkt erop dat WandaVision een hartverscheurend einde tegemoet gaat!

De acteur deelde ook haar opwinding over het werken met Matt Shakman, de regisseur van de show. Teyonah Parris werkte eerder met Shakman tijdens het filmen van Mad Men, en opnieuw met hem werken aan WandaVision was een "full circle moment" voor haar.

Aanbevolen: