Henry Cavill's 'Witcher'-blessure-update

Inhoudsopgave:

Henry Cavill's 'Witcher'-blessure-update
Henry Cavill's 'Witcher'-blessure-update
Anonim

Henry Cavill begint weer in vorm te komen nadat een blessure op de set van The Witcher hem sinds december buiten beeld hield. Volgens een bericht op sociale media is hij letterlijk aan de gang - maar niet erg snel, nog niet.

Fans maakten zich zorgen toen het nieuws over zijn blessure half december voor het eerst toesloeg. Het gebeurde op de set van The Witcher en werd beschreven als "een lichte beenspierblessure" in een rapport in Deadline. De populaire Netflix-serie gebaseerd op de videogame met dezelfde naam wordt gefilmd in Arborfield Studios, net ten westen van Londen, VK.

Henry Cavill - Witcher seizoen 2
Henry Cavill - Witcher seizoen 2

Gewond tijdens een aanvalsparcours

Volgens The Sun zijn de omstandigheden van het ongeval Ger alt of Rivia zelf waardig. Cavill werkte aan een stormbaan en werd 20 voet geschorst. bovengronds, in bomen in een veiligheidsharnas. Volgens het rapport was hij plotseling omhoog getrokken en had hij op dat moment veel pijn, hoewel er geen ambulance naar de set was geroepen.

Een bron op de set merkte echter op dat de verwonding het voor Cavill moeilijk zou maken om in Ger alts zware pantser te bewegen.

Hoewel veel sterren vertrouwen op stuntmensen, staat Henry erom bekend veel van zijn eigen stunts op de set te doen. Er wordt gezegd dat hij wordt beïnvloed door Tom Cruise en zijn beleid om zijn eigen actiescènes in films te verwerken. Er zijn veel artikelen geschreven over de trainingsroutine van Cavill en hij vertelde een interviewer dat hij geniet van "de fysieke dingen". Helaas brengt het doen van zijn eigen stunts hem ook het risico op ongelukken en verwondingen.

Hij heeft tijdens zijn herstel contact gehouden met fans en heeft onlangs een blessure-update op Instagram gedeeld.

"We zijn hier in het VK opgesloten, dus ik gebruik mijn één keer per dag buitenoefening om voor het eerst te gaan joggen sinds mijn hamstringblessure! (Daarover een andere keer meer). Het was niet snel, en het was zeker ver, maar het was een grote stap in mijn herstel, en mijn eerste stap om weer in het ritme te komen na een kerst waar misschien meer dan een paar kopjes glühwein bij betrokken waren, en een uitzonderlijk dikke kalkoen."

Het filmen ging door met de serie terwijl Cavill revalideerde. De blessure deed zich namelijk voor net voor de gebruikelijke vakantie, waardoor de impact minder werd. Het oorspronkelijke productieschema is, net als zoveel andere in de afgelopen maanden, al vertraagd vanwege de beperkingen van de aanhoudende pandemie.

HenryCavillSuperman

Fans van DC en Superman hopen ook dat Cavill snel in topconditie terugkeert naar de set. Sinds Zack Snyder begin januari een foto van Cavill in het klassieke Superman-kostuum plaatste, is de HenryCavillSuperman trending geweest - net als een paar maanden geleden.

Hoe snel zal hij weer aan het werk zijn? Het type blessure maakt het moeilijk te zeggen. Cavill's Insta-bericht bevestigde dat de blessure aan zijn hamstringspier was, eigenlijk een groep spieren aan de achterkant van het been. Hersteltijden van een hamstringblessure variëren afhankelijk van waar de scheur is opgetreden en kunnen vier tot zes weken tot twee of drie maanden duren.

Aanbevolen: