William Zabka en Ralph Macchio breken de 'Cobra Kai' Ali-reüniescène af

Inhoudsopgave:

William Zabka en Ralph Macchio breken de 'Cobra Kai' Ali-reüniescène af
William Zabka en Ralph Macchio breken de 'Cobra Kai' Ali-reüniescène af
Anonim

Nu in zijn derde seizoen, speelt Cobra Kai 34 jaar na de gebeurtenissen van de originele Karate Kid-film. De show vertelt het verhaal vanuit het oogpunt van Johnny Lawrence (William Zabka). Het ongelukkige personage besloot in feite om de Cobra Kai karate-dojo te heropenen, wat leidde tot de heropflakkering van zijn oude rivaliteit met Daniel La Russo, gespeeld door Ralph Macchio.

Zowel Zabka als Macchio hernamen hun rollen voor de webtelevisieserie. Ze dienen ook als uitvoerende producenten voor de show gemaakt door Josh Heald, Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg.

‘Cobra Kai’-sterren bespreken Ali’s terugkeer naar de serie

Het derde seizoen van Cobra Kai ziet de terugkeer van een belangrijk personage.

Johnny's en Daniel's ex-vriendin Ali Mills, gespeeld door Elisabeth Shue, is in de stad voor de feestdagen. Dit geeft haar en Johnny de tijd om opnieuw contact te maken.

In de seizoensfinale "19 december" komt Ali Daniel tegen op een kerstfeest en wordt het ongemakkelijk. In de serie is Daniel getrouwd met Amanda en heeft hij twee kinderen, Samantha en Anthony.

"Dit is het soort date van Ali en Johnny op Golf N' Stuff en Ali heeft Johnny uitgenodigd voor het winterbal in de countryclub", zei Zabka in de Netflix-video.

"Voor Johnny is dit de ene aflevering en de vorige waarin, weet je, hij was een beetje blij voor een keer, "vervolgde de acteur.

“Hij had de liefde van zijn jeugd die terugkwam en hem een beetje wakker schudde,” voegde hij eraan toe.

De paaseieren in de derde seizoensfinale van 'Cobra Kai'

De aflevering bevat verschillende paaseieren voor de fans van de franchise.

Als Johnny de feestelijke balzaal binnenkomt, draagt hij een wit pak en loopt er een ober langs hem met een dienblad met pasta met rode saus. Dit is een directe verwijzing naar de originele film, waar Daniel tijdens een feest in een witte outfit door de countryclub sluipt en in botsing komt met een ober, overgoten met spaghettisaus.

"Je ziet een wit kledingstuk en spaghettisaus en het is gewoon het perfecte ding voor de OG-fans," zei Macchio.

De titel van de aflevering is ook een verwijzing naar de film.

19 december was de naam van deze aflevering en 19 december was de datum van het All Valley-toernooi in de originele Karate Kid-film, 'voegde Macchio eraan toe.

Cobra Kai streamt op Netflix

Aanbevolen: