Hoe 'The Simpsons' gevallen co-sterren eert

Inhoudsopgave:

Hoe 'The Simpsons' gevallen co-sterren eert
Hoe 'The Simpsons' gevallen co-sterren eert
Anonim

Voor The Simpsons, een show die nu dertig jaar aan de gang is, wordt verwacht dat castleden doorgaan. De geanimeerde klassieker heeft nog niemand binnen de directe Simpson-familie verloren, hoewel de serie eerder verliezen heeft geleden.

In de jaren 90 verloor The Simpsons een van zijn prominente gaststerren in Phil Hartman. Hij sprak Troy McClure en Lionel Hutz zeven jaar lang uit tot zijn vroegtijdige overlijden in 1998, een verwoestende gebeurtenis in de geschiedenis van de show.

Verschillende andere verliezen hebben de uitvoerende producenten van Simpson en Fox ertoe aangezet om op hun eigen unieke manier hulde te brengen aan hun gevallen collega's. Voor Hartman was het een inwijding in de maanden na zijn dood. Fox wijdde vervolgens de aflevering "Bart The Mother" aan zijn nagedachtenis, samen met het terugtrekken van de personages die hij in het verleden had geportretteerd.

Vaarwel Edna Krabappel

Afbeelding
Afbeelding

Meer recentelijk was het wijlen Marcia Wallace die een goed afscheid ontving. De actrice, vooral bekend van het uiten van Edna Krabappel in de show, stierf in 2013 als gevolg van aan longontsteking gerelateerde borstkanker. The Simpsons zongen een klein afscheid van Wallace door te schrijven: "We zullen je echt missen, mevrouw K," op haar klasbord, hetzelfde waar Bart Simpson altijd op schreef in de openingscredits. Dat was natuurlijk nog maar de eerste van vele inwijdingen.

De producers van The Simpsons schreven ook een scène waarin Ned Flanders een zwarte armband droeg ter nagedachtenis van Edna. Ze toonden de afbeelding een keer op het scherm, en het feit dat Al Jean en de producenten werkten om een extra eerbetoon te brengen aan het personage van Wallace, toont de waardering die ze voor haar hadden.

Mevr. Krabappel terugtrekken uit de show was waarschijnlijk de meest passende manier om haar nagedachtenis te eren. Ze hadden het personage kunnen herschikken met een nieuwe stemacteur of opgenomen audio uit het verleden kunnen gebruiken om haar in de buurt te houden voor meer afleveringen, maar studiohoofden bij Fox besloten anders. In plaats daarvan brachten ze Edna's boog in de hele show, waardoor ze permanent werd gedood. Het klinkt harteloos. Hoewel dit Wallace, haar co-sterren en de fans de afsluiting gaf die ze nodig hadden.

Wat zou Disney doen

Afbeelding
Afbeelding

De aandacht die aan Wallace en haar collega's wordt gegeven, is er een waarvan fans hopen dat de rest van de cast zal ontvangen. Niemand wenst ze kwaad, maar als de situatie zich voordoet, is de hoop dat Disney respectvol zal handelen.

Het is echter het vermelden waard dat Disney in het scenario van het sterven van Dan Castellaneta of Julie Kavner voor een dilemma zou staan. Homer en Marge zijn twee personages die onmogelijk te vervangen zijn, en het spreekt voor zich dat niemand zich de show kan voorstellen zonder hen.

The Catch-22 is dat Disney weliswaar het castprobleem kan oplossen met vervangingen, maar dat ze fans zullen verliezen door de acteurs die Homer en Marge zoveel jaren tot leven hebben gebracht, niet te respecteren. Maar als het bedrijf geen nieuwe acteurs krijgt in die onmisbare rollen, wordt de show geannuleerd en verliezen ze al hun fans.

Hopelijk krijgt de vraag pas een antwoord nadat The Simpsons de uitzending op televisie heeft beëindigd. Niemand wil dat hun favoriete stripfiguren - of de acteurs die hen portretteren - aan hun einde komen, vooral wanneer hun dood de annulering van de show zou kunnen veroorzaken. Dus laten we er maar het beste van hopen.

Aanbevolen: