Wie is de grote zus van Harry Styles, Gemma? Dit is wat we weten

Inhoudsopgave:

Wie is de grote zus van Harry Styles, Gemma? Dit is wat we weten
Wie is de grote zus van Harry Styles, Gemma? Dit is wat we weten
Anonim

De meeste mensen weten wie Harry Styles is. Zo niet, dan weten ze van One Direction en dat hij in de band zat. Maar weten ze dat hij een oudere zus heeft en iets over haar?

Veel beroemdheden hebben broers en zussen die niet per se beroemd zijn, maar populair worden binnen het fandom en Gemma Anne Styles is een van die mensen. Ze werd geboren in Evesham, Worcestershire, Engeland, op 3 december 1990 als kind van Anne Cox en Desmond Styles. Gemma groeide op in Holmes Chapel, Cheshire met haar ouders en Harry, toen hij werd geboren in 1994. Ze ging als kind naar de Holmes Chapel Comprehensive School. Hun ouders scheidden toen Gemma 10 jaar oud was en in 2013 hertrouwde Anne met Robin Twist, waardoor de Styles-kinderen een stiefvader kregen. Helaas stierf hij in 2017 aan kanker.

Dus, naast de basis, wie is de grote zus van Harry Styles? Dit is wat we nog meer weten over Gemma Styles.

10 Haar studies

Gemma studeerde in 2013 af aan de Sheffield Hallam University, waar ze een eersteklas honours graad behaalde in wetenschappelijk onderwijs met een gekwalificeerde lerarenstatus in genetica. Harry zou haar veel bezoeken als One Direction pauze had en veel feestjes bijwonen, waarschijnlijk omdat hij niet naar de universiteit ging. Destijds droeg ze roodachtig haar en drukte ze gewoon haar stempel op de wereld en in de One Direction-fandom.

9 Ze heeft haar eigen podcast

In 2020 creëerde Gemma haar eigen podcast genaamd Good Influence. Je vindt het op Spotify, Apply Podcast en Google Podcasts. "Welkom bij Good Influence, waar u en ik elke week een gast zullen ontmoeten, die ons zal helpen aandacht te schenken aan iets dat we moeten weten en een aantal van uw vragen zal beantwoorden", schreef ze op haar website. Enkele van de onderwerpen waarover in de podcast wordt gesproken, zijn geestelijke gezondheid, dakloosheid, voeding, angst, klimaatverandering en meer.

8 Gemma Styles is een schrijver/journalist

Styles heeft geschreven voor een mix van verschillende Britse media en vestigde zich als schrijver, journalist en blogger. Je kunt haar naamregels zien in Glamour, Teen Vogue, Refinery 29, The Debrief en meer, evenals haar eigen blogposts op haar website. Haar aanhang is betrokken en overwegend positief. Ze schrijft over verschillende onderwerpen, waaronder geestelijke gezondheid, feminisme, duurzaamheid en het dagelijks leven en leert met haar publiek.

7 Ze is een ambassadeur voor MQ Mental He alth

MQ Mental He alth is een platform voor het transformeren van de geestelijke gezondheid en is de toonaangevende liefdadigheidsinstelling voor onderzoek op het gebied van geestelijke gezondheid in het VK. Styles werd in maart 2021 ambassadeur van het goede doel in samenwerking met haar Do Good-samenwerking. Over het ambassadeurschap zei ze: "… Onderzoek is van vitaal belang om te begrijpen hoe ze beginnen en in de toekomst kunnen worden voorkomen. Ik denk niet dat we de waarde ervan kunnen overschatten. Ik ben vereerd om ambassadeur voor MQ te zijn en hoop hen te helpen bij hun werk, hoe ik ook kan."

6 Zonnebrillijn

Via Baxter & Bonny creëerde de 30-jarige een zonnebrillenlijn. Ze werkte samen met Kenmark Eyewear en bracht vijf stijlen uit. Ze noemde de frames naar nummers in haar favoriete afspeellijst met oldies, waarin ze zich voorstelt elk paar te dragen in een film die perfect bij de soundtrack zou passen. Elk paar wordt verkocht voor $ 68, exclusief verzendkosten. De collectie is momenteel uitverkocht.

5 Ontmoet haar vriendje

Al zes jaar heeft Styles een relatie met sociale-mediaster Michal Mlynowski. Hij kreeg zijn aanhang vanwege zijn relatie met Styles en verzamelde meer dan 60.000+ volgers. Hij heeft door de jaren heen veel foto's van hem en Gemma gepost, maar verder is er niet veel over hem bekend. Hij is ook dertig jaar oud en geboren in Engeland. Ze zijn behoorlijk privé met hun relatie en plaatsen af en toe foto's en video's van hen samen.

4 Ze is vegetarisch

In haar tienerjaren was Styles vegetariër en at ze niet veel behalve pasta en kaas. In een artikel met Grazia Daily schrijft Styles dat het eten van vlees een slechte impact heeft op het milieu en dat elke dag kleine veranderingen een positieve impact kunnen hebben. Met haar liefde voor dieren en de wil om het milieu te sparen, besloot Styles vegetariër te worden. Hoewel ze niet volledig veganistisch is, eet ze wel veganistisch als er geen alternatief is. Ze heeft haar broer zelfs zover gekregen dat ze geen vlees at.

3 De betekenis van de tatoeages van Gemma Styles

Hoewel bekend is dat haar broer bedekt is met tatoeages, heeft Gemma er maar vier. Ze heeft de letter "H" in morsecode, voor Harry, die ze beloofde dat ze een tatoeage voor hem zou nemen, aangezien haar naam in het Hebreeuws op hem geschreven staat. De schrijver heeft ook een letter "A", waarvan wordt gedacht dat het een eerbetoon is aan haar moeder, Anne. Ze heeft ook een roodborstje en een palmboom. Het is onduidelijk waar dit laatste voor is, maar het roodborstje zou ter ere van haar overleden stiefvader kunnen zijn.

2 Ze is een dierenvriend

Misschien een van de vele redenen waarom Gemma vegetariër is, is omdat ze van dieren houdt. Ze heeft een kat genaamd Olivia Pope, vernoemd naar het personage van Kerry Washington in de show, Scandal. Olivia Pope kwam voor het eerst in haar familie in 2015 en staat sindsdien op haar Instagram. Hoewel Styles door en door een kattenliefhebber is, heeft ze gepost dat ze de laatste tijd veel echt schattige honden is tegengekomen. Misschien voegt ze binnenkort nog een toevoeging aan haar familie toe!

1 Gemma Styles' netto waarde

Hoewel Styles misschien het best bekend staat als de oudere zus van Harry Styles, heeft ze een behoorlijke naam en carrière voor zichzelf opgebouwd. Het is onduidelijk wat haar nettowaarde op dat moment is, maar tal van verkooppunten brachten haar tussen $ 500.000 en $ 4 miljoen. Tussen haar merk dat groeit en haar vriend die meer bekendheid krijgt, zal haar vermogen in de loop van de tijd zeker toenemen.

Aanbevolen: