Big Little Lies'-maker hint op een mogelijk seizoen 3, maar stelt dat het 'onderweg' zal zijn

Big Little Lies'-maker hint op een mogelijk seizoen 3, maar stelt dat het 'onderweg' zal zijn
Big Little Lies'-maker hint op een mogelijk seizoen 3, maar stelt dat het 'onderweg' zal zijn
Anonim

De toekomst van de populaire HBO-serie Big Little Lies is nog steeds onduidelijk. In eerste instantie was de serie bedoeld als eendelige gelimiteerde serie. De overweldigende populariteit bracht de show terug voor een tweede seizoen, maar ondanks voortdurende lof van critici en fans, is het derde seizoen niet bevestigd.

In een exclusief interview met TVLine onthulde uitvoerend producent David E. Kelley dat het oorspronkelijke plan was om de serie na seizoen 2 te beëindigen. Hij hintte echter wel op de mogelijkheid van een seizoen 3 in de toekomst.

"Ik weet niet zeker hoe het logistiek kan worden gedaan, omdat iedereen het zo druk heeft", zei hij. “Het [zeker] kon niet meteen worden gedaan. Aan het einde van de weg? Misschien.”

De cast van Big Little Lies
De cast van Big Little Lies

Afgelopen herfst circuleerden geruchten over een derde seizoen op internet nadat Nicole Kidman Marie Claire Australia had verteld dat Kelley en auteur Liane Moriarty "een heel goed idee hebben" voor nog een seizoen.

"Er wordt een verhaal verzonnen", zei Kidman. “Onze groep vrouwen wil het allemaal. Het is meer de kern van ideeën die alleen maar gestold moeten worden.”

“Reese en ik praten of sms'en een keer per week. Ze is net terug verhuisd naar Nashville en we zijn heel close. We willen allemaal gewoon weer samenwerken', vervolgde ze. “Ik heb Zoë [Kravitz] en Laura [Dern] ge-sms't en ze zijn binnen. David E. Kelley en Liane hebben er een heel goed idee voor. Let op deze ruimte!”

In het interview gaf Kelley toe dat er sprake was van een derde seizoen, maar dat ze niet "ver gevorderd" zijn vanwege planningsproblemen.

“Nicole heeft zelf ongeveer vijf projecten geback-upt,” zei hij. “Reese heeft het net zo druk. Zoë speelt Catwoman - en dat is nog maar het begin. Alle [actrices] hebben het extreem druk.”

De cast van Big Little Lies
De cast van Big Little Lies

Sinds de seizoensfinale in juli 2019 in première ging, wachten fans geduldig op het derde seizoen.

"Kan er al een seizoen 3 van Big Little Lies komen omdat ik het beu ben om niets te hebben om naar te kijken," zei Twitter-gebruiker @highnessdv.

Hoewel fans misschien teleurgesteld zijn dat ze het derde seizoen van Big Little Lies niet snel kunnen zien, wil Kelley dat ze hoopvol blijven voor de toekomst. "We houden zo van de show en de personages, dus niemand van ons heeft het idee opgegeven om de band weer bij elkaar te brengen," zei hij.

Laten we hopen dat fans de kans krijgen om nog een seizoen van Big Little Lies te kijken. Als je de show wilt inhalen, kun je de eerste twee seizoenen nu bekijken op HBO Max.

Aanbevolen: