Netflix brengt nieuwe films in 2021 met 'Finding O'Hana' en 'Penguin Bloom

Netflix brengt nieuwe films in 2021 met 'Finding O'Hana' en 'Penguin Bloom
Netflix brengt nieuwe films in 2021 met 'Finding O'Hana' en 'Penguin Bloom
Anonim

Netflix staat synoniem voor enkele van onze favoriete programma's en films en hun altijd veranderende line-up geeft gebruikers tal van nieuwe dingen om naar te kijken, terwijl ze ook met plezier op de bank blijven met oude favorieten.

Terwijl we het nieuwe jaar inluiden, hopend tegen de hoop in dat 2021 zoveel beter is dan zijn voorganger, komt Netflix opnieuw te hulp met een hele reeks nieuwe en oude favorieten voor ons entertainment en plezier.

Twee nieuwe Netflix-films in het bijzonder krijgen veel aandacht voor hun debuut: Penguin Bloom en Finding O'Hana worden respectievelijk op 27 en 29 januari uitgezonden.

De eerste is Penguin Bloom, met Naomi Watts en Andrew Lincoln in de hoofdrol.

Deze film, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, gaat over een vrouw die geconfronteerd wordt met het leven in een rolstoel, omgaan met alle emoties van wat ze verloren heeft, alleen om genezing te vinden door een prachtige vogel die in zijn eigen manier, ook gebroken. Door de kleine vogel, die ze Penguin noemt, te leren vliegen, leren zij en haar familie hoe ze moeten leven en liefhebben ondanks haar nieuwe handicap.

Het volgende aanbod is een film genaamd Finding O'Hana, een avonturenverhaal over twee broers en zussen die gedwongen worden hun zomer door te brengen op een eiland met een ver familielid. De kinderen beginnen aan een speurtocht naar een lang verloren verborgen kist en binden ze samen met eilandbewoners die hen op hun reis helpen. Terwijl ze onverwachts genieten van hun zomer in de jacht op de schat, ontdekken de kinderen onderweg zichzelf en de waarde van het gezin.

Dit zijn natuurlijk niet de enige goodies die Netflix in de aanbieding heeft. Als je de volledige lijst met geplande Netflix-releases voor 2021 wilt bekijken, inclusief enkele waarvan ze denken dat ze hun Top Tien zullen halen, bekijk dan de andere aanbevelingen van Huffpost.

Anders moet je gewoon naar de app van de streaminggigant gaan en zelf ontdekken wat er deze maand gaat gebeuren.

Aanbevolen: