Fans reageren op Jennifer Lopez en Ben Affleck die knuffelen op hun date

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Jennifer Lopez en Ben Affleck die knuffelen op hun date
Fans reageren op Jennifer Lopez en Ben Affleck die knuffelen op hun date
Anonim

Is het omdat hij zich de kleine dingen herinnert? Vorige week werd Ben Affleck gefotografeerd met een oud cadeau dat Jennifer Lopez hem had gegeven, en fans konden niet geloven dat hij het zo lang had bewaard. Het paar dateerde oorspronkelijk tussen 2002 en 2004 en was toen kort verloofd, voordat ze hun huwelijk afbliezen en later bevestigden dat ze uit elkaar waren.

Hun spraakmakende relatie was onderworpen aan enorm onderzoek door roddelbladen, maar JLo en Ben laten nu niets in de weg staan! Op 2 juni werd het stel gefotografeerd terwijl ze een zoete omhelzing en knuffels deelden tijdens een date, en Bennifer-fans hebben ontzag voor hen!

JLo en Ben zijn echt

De voormalige vlammen hebben onlangs hun romance nieuw leven ingeblazen en werden gezien op een reeks dates, waarvan de meest recente hun dinerdate in West Hollywood, Los Angeles op 1 juni was. JLo en Affleck werden gefotografeerd met hun armen om elkaar heen geslagen terwijl ze het restaurant binnenliepen.

Op één foto was te zien hoe de legendarische zangeres haar hoofd op de borst van de Batman-ster drukte, terwijl de acteur haar dicht tegen zich aan hield. Ben en Jennifer waren aanhankelijk met elkaar en hielden elkaars hand vast tijdens hun date!

De fans van het stel hebben ontzag voor hun zeer openbare uiting van genegenheid en wensen hen het beste.

"Ik ben absoluut verliefd om dit geweldige stel te zien."

"BREAKING NEWS DAT JE LEVEN ZEKER ZAL VERANDEREN: Ben Affleck en Jennifer Lopez werden knuffelend gezien buiten een restaurant."

"Bennifer is officieel weer terug!!"

"Tenminste Bennifer controleert deze keer zijn eigen verhaal in de media …" schreef een gebruiker, verwijzend naar hun veelbesproken relatie in de vroege jaren 2000.

Jennifer Lopez kwam weer in contact met haar voormalige verloofde Ben Affleck, kort nadat ze had aangekondigd dat ze uit elkaar ging van Alex Rodriguez. Het paar ging op vakantie met elkaars familie, maakte verschillende reizen samen en was gelukkig in hun nieuwe leven. De reden achter hun splitsing is onbekend, maar sommige online bronnen hebben gemeld dat de voormalige sportman Lopez zou hebben bedrogen. Het stel heeft de geruchten echter ontkend.

Aanvankelijk waren de fans van de zangeres er kapot van toen ze hoorden dat haar verloving met A-Rod was afgeblazen, maar iedereen is nu op de bandwagon van Bennifer gesprongen!

Aanbevolen: