Fans reageren op Jennifer Lopez en Ben Affleck die gezellig worden op een date

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Jennifer Lopez en Ben Affleck die gezellig worden op een date
Fans reageren op Jennifer Lopez en Ben Affleck die gezellig worden op een date
Anonim

Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn samen gespot tijdens een wandeling, maar fans konden het niet helpen dat het paar er onnatuurlijk uitzag.

De Let's Get Loud-zanger en de Gone Girl-acteur hebben onlangs de vonk nieuw leven ingeblazen nadat ze in 2004 stopten na een relatie van drie jaar en een huwelijksaanzoek.

Tijdens hun laatste uitstapjes maken de twee A-listen een wandeling met twee vrienden en lijken ze bijpassende outfits te dragen.

Jennifer Lopez en Ben Affleck's nieuwste uitje ziet er geënsceneerd uit

Gebruikers van sociale media denken dat de wandeling werd georganiseerd om paparazzi aan te trekken. Roddelpagina van beroemdheden @deuxmoi.discussions plaatste de video opnieuw die aanleiding gaf tot een discussie over de vraag of de date echt is.

"ze is een 52-jarige veteraan in de industrie die voluit pap loopt, ugh," merkte een gebruiker op.

“Zelfs als het in scène is gezet, hou van de outfits en Ben ziet er echt gezond uit,” was een andere opmerking.

“Ik heb medelijden met de buren. Ik hoop dat ze betaald zijn voor hun wandeling', luidt een andere opmerking over de paarvrienden van het paar.

Sommigen hebben niet nagelaten erop te wijzen dat Affleck en Lopez gecoördineerde outfits lijken te dragen.

"Heer, ze maakt hem weer kleurcoördinaat", merkte een andere gebruiker op, terwijl hij commentaar gaf op de crèmekleurige en beige outfits van het paar.

“Geënsceneerde obvs. En ze liet hem kleurgecoördineerde kleding dragen, looooooooool! Ze zijn zo dorstig en zielig', was een andere opmerking.

Ondanks enkele negatieve opmerkingen, zijn sommige fans van het paar echt dol op hen.

"Ik hoop dat ze het ver kunnen gaan, ik denk dat Ben JLo's grootste liefde van haar leven is", schreef een fan.

“Ik hoop het ook!” een ander schreef.

Jennifer Lopez heeft het uitgemaakt met Alex Rodriguez te midden van meerdere geruchten over vreemdgaan

Lopez en Affleck kwamen weer bij elkaar maanden nadat de zangeres haar tweejarige verloving met voormalig honkbalspeler Alex Rodriguez had beëindigd.

Slechts een dag nadat het stel hun verloving aankondigde, werd Rodriguez ervan beschuldigd Lopez te hebben bedrogen. Voormalig Yankees-honkbalspeler Jose Canseco beweerde dat Rodriguez de Waiting for Tonight-zanger met zijn ex-vrouw bedroog in een reeks tweets. Lopez en Rodriguez gaven geen commentaar op de beschuldigingen, maar Canesco's ex-vrouw Jessica ontkende alle beweringen.

De relatie tussen Rodriguez en Lopez werd door de jaren heen bezoedeld door andere geruchten over vreemdgaan. Nadat JLo eerder dit jaar werd gespot zonder haar verlovingsring, werden de geruchten over het uiteenvallen hardnekkig. Het voormalige koppel kondigde aan dat ze uit elkaar gingen in een gezamenlijke verklaring aan The Today Show.

Aanbevolen: