Ben Affleck droeg op hun date een oud cadeau van Jennifer Lopez

Inhoudsopgave:

Ben Affleck droeg op hun date een oud cadeau van Jennifer Lopez
Ben Affleck droeg op hun date een oud cadeau van Jennifer Lopez
Anonim

Terugkijkend op de spraakmakende relatie van het paar tussen 2002-2004, was een van de meest iconische dingen die Jennifer Lopez en Ben Affleck ooit deden een ster in de Jenny From The Block muziekvideo samen.

Het fan-favoriete koppel werd brutaal in de stomende muziekvideo; een speelse reactie op de obsessie van de roddelbladen met hun relatie. JLo en Ben hebben bewakingscamerabeelden en paparazzi-foto's aan de video toegevoegd, en het is sindsdien bestempeld als het originele Bennifer-lied.

Na de splitsing van JLo van Alex Rodriguez in april, hebben de voormalige vlammen hun romance nieuw leven ingeblazen en werden ze op 24 mei op nog een andere datum in Miami gezien. De zangeres was een en al glimlach en droeg een casual, lichtblauwe jurk, en ook haar schoonheid Ben Affleck zag er ontspannen uit… en droeg een speciaal stukje bling.

Ben Affleck droeg een oud cadeau van JLo op hun date

Het paar liep samen een trap af, met JLo die de grootste glimlach wierp terwijl Ben haar volgde. De beroemdheden leken te genieten van elkaars gezelschap!

Fans merkten op dat de met een Oscar bekroonde acteur een nieuw horloge droeg…dezelfde die de zanger hem had gegeven in de videoclip voor Jenny From The Block.

Aangezien de muziekvideo in 2002 werd uitgebracht, is het sindsdien 19 jaar geleden, wat betekent dat de Justice League-acteur het oude horloge al bijna twee decennia koestert. Affleck geeft duidelijk om JLo en hij wil dat iedereen het weet!

@jloaffleck deelde de acteur uit circa 2003 van dichterbij en schreef: "Het zijn de kleine dingen … Ben Affleck draagt hetzelfde horloge dat JLo hem gaf tijdens het filmen van Jenny From The Block."

Fans merkten op dat Affleck het horloge niet regelmatig droeg en deelden "dit is iets totaal nieuws".

Veel gebruikers merkten op dat "Ben eruitziet als een heel ander persoon", wat suggereert dat de acteur er "stijlvol en fit" uitzag sinds de relatiegeruchten met JLo begonnen.

JLo's voormalige verloofde Alex Rodriguez stapt ook over van de zanger en gleed vorige week in de dms van deze Australische tv-showhost.

Zijn acties komen enigszins verrassend over, vooral omdat hij onlangs extra stoelen heeft neergezet aan de eettafel van zijn familie, waardoor fans dachten dat het voor Jennifer en haar kinderen was.

Aanbevolen: