Fans reageren op Ben Affleck en Jennifer Lopez gespot op een stranddate met Matt Damon

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Ben Affleck en Jennifer Lopez gespot op een stranddate met Matt Damon
Fans reageren op Ben Affleck en Jennifer Lopez gespot op een stranddate met Matt Damon
Anonim

Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn gespot tijdens een stranddate in Malibu met Afflecks vriend en medewerker, Matt Damon.

Dagen nadat Damon betrokken was bij een controverse over zijn vermeende gebruik van homofobe laster, werd de acteur gezien met het stel, misschien wel een van de meest spraakmakende celebrity-paren van de zomer.

Ben Affleck papped op stranddate met Jennifer Lopez en zijn vriend Matt Damon

Op de foto's die online circuleren, houden Affleck en Lopez elkaars hand vast terwijl ze naast Damon lopen.

Een paar strandgangers op de voorgrond zijn ook met tegenzin in sommige kiekjes, een barrière tussen de drie A-listers en de paparazzi.

Fans op sociale media maakten grapjes over de pda van het stel naast Damon, wat ook suggereerde dat strandafspraakjes een patroon zijn voor Affleck.

"Ben vorig jaar niet op strandafspraak geweest met Ben en Anna [sic!] lol", schreef een fan op de theepagina van beroemdheden @deuxmoi.discussions, verwijzend naar Affleck's vroegere romance met actrice Ana de Armas.

The Gone Girl-acteur en de Knives Out-ster dateren van begin 2020 tot begin 2021.

“Ik wilde net zeggen. Matt Damon strand date lijkt een déjà vu,”een andere gebruiker merkte op.

"LOL - het stel in de strandstoelen moet blij zijn om in de pap wandeling te zijn," was een andere opmerking.

“Haal die PR, Matt Damon!!!” een andere fan grapte.

Bennifer wordt sterk na hun wervelwind romantiek uit de vroege jaren 2000

Affleck en Lopez zijn gespot op meerdere, romantische uitstapjes sinds ze dit jaar hun romance uit het begin van de jaren 2000 nieuw leven inblazen, waaronder een dromerig Italiaans uitje op het eiland Capri.

De twee dateerden voor het eerst van medio 2002 tot begin 2004, nadat ze in 2001 samenwerkten aan de film Gigli. Na hun breuk in januari 2004, kwamen de twee nader tot elkaar nadat de Let's Get Loud-zangeres haar verloving met voormalig honkbalster Alex Rodriguez eerder dit jaar.

Damon woog eerder op zijn vriend Affleck die de vonk met Lopez opnieuw aanwakkerde in een recent interview op SiriusXM's The Jess Cagle Show.

“Je bent erg blij voor Ben Affleck en Jennifer Lopez. Ik weet dat je het leuk vindt om daarover gevraagd te worden, 'zei Cagle.

“Juist, maar hoe zou ik anders zijn? Zou ik bijvoorbeeld ongelukkig zijn?” Damon antwoordde.

“Zoals, ik haat ware liefde. Het zuigt. Ja. Ja. Ik wens ze niets, maar weet je, ontberingen, 'voegde hij er sarcastisch aan toe.

Aanbevolen: