Fans reageren op Jennifer Lopez en Ben Affleck die op jacht gaan naar een herenhuis

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Jennifer Lopez en Ben Affleck die op jacht gaan naar een herenhuis
Fans reageren op Jennifer Lopez en Ben Affleck die op jacht gaan naar een herenhuis
Anonim

Jennifer Lopez en Ben Affleck werden gisteren gezien tijdens een tournee door meerdere miljoenenhuizen. Gewoon een informele donderdag.

Deze twee hebben geen beat gemist als het gaat om het naar een hoger niveau tillen van hun relatie. Het verliefde stel werd gezien bij het bekijken van een herenhuis van $ 65 miljoen dollar.

Het echtpaar maakte een rondleiding door dit 31.000 vierkante meter grote huis in de rijke buurt, de thuisbasis van het Playboy Mansion.

Hun gecombineerde vermogen zou hen de hele strip kunnen opleveren.

Sneak Peak Of The Mansion

“Blijkbaar bevindt het "huis" (paleis?) zich in de superchique wijk Holmby Hills en heeft het veel voorzieningen. Ahem, eens kijken… Per Just Jared hebben we het over 8 slaapkamers, 12 badkamers, een informele bowlingbaan, een kapsalon, een bioscoop, een wijnkelder en proeflokaal, een 'golfsimulator' en een medische kamer. Ondertussen is er zowel een binnen- als een buitenzwembad (waarom zou je stoppen bij slechts één?), een gigantische master suite, een lift, een buitenkeuken, een cabana en een gastenverblijf met twee slaapkamers.”

Stel je voor dat je je eigen kapsalon en bowlingbaan hebt, net de trap af en rechts. Maar natuurlijk, wie zou de trap nemen als je een lift hebt.

Zal Bennifer bankieren op dit Hollywood-paleis of genoegen nemen met een redelijkere vraagprijs? Meer als een huis van $ 40- $ 50 miljoen dollar.

Fans reageren op het nieuws

@xLauryC schreef: Kun je je voorstellen dat jlo en ben affleck samen waren van 2002 tot 2004 en 17 jaar later komen ze weer bij elkaar ?? ik bedoel ??? ik kan het niet, dit is zo:’(.”

@jojogurlllx3 schreef: "Ben en jlo zijn zo perfect voor elkaar, ik ben zo blij dat het weer 2003 is."

Een bron vertelde Us Weekly dat de twee er voor de lange termijn in zitten en hun gelukssterren tellen dat ze de weg terug naar elkaar hebben gevonden. "Ze zijn volledig toegewijd om de volgende stappen te zetten en de rest van hun leven samen door te brengen", aldus de bron. "Wat hen betreft, zijn ze gewoon gezegend dat ze elkaar hebben gevonden en de ware liefde hebben ontdekt. waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen."

De fans hopen dat Ben en Jen deze keer een heel eind gaan. Hopelijk is de tweede keer de charme.

Aanbevolen: