Jennifer Lopez zal geen film opnemen met deze iconische actrice

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez zal geen film opnemen met deze iconische actrice
Jennifer Lopez zal geen film opnemen met deze iconische actrice
Anonim

Op het einde van de jaren '90 vloog Jennifer Lopez hoog in het vaandel en verscheen in tal van films. Een interview in 1998 naast Movieline maakte echter bijna een einde aan haar carrière. Lopez beweert dat haar woorden uit hun verband zijn gehaald, tijdens het interview nam ze verschillende foto's op haar leeftijdsgenoten, waaronder Salma Hayek en Cameron Diaz.

Lopez zou ook een poging wagen op Sandra Bullock en het lijkt geen toeval dat sinds de opmerkingen werden gemaakt, de twee niet samen in een film zijn verschenen en dat zal waarschijnlijk niet veranderen.

Het dilemma begon allemaal met de film 'Out of Sight'. Lopez was niet onder de indruk van Bullock's werkethiek op weg naar de film, en het zou ervoor zorgen dat Lopez de rol zou krijgen, naast George Clooney. Ondanks dat Bullock het miste, zou ze jaren later samen met George in een film verschijnen. In principe wint iedereen, maar op dat moment leek dat niet zo te zijn.

Bullock wilde niet testen

Voor de film 'Out of Sight' wilde Clooney de vrouwen testen om een idee te krijgen van wie het beste met hem zou samenwerken. Tijdens haar onthullende interview uit 1998, was Lopez het ermee eens dat dit de juiste beslissing was: "Een van de slimme dingen die George deed was om iedereen te screenen omdat hij wist dat hij problemen had met de vrouwen in zijn films, waar er misschien geen zoveel chemie als er had kunnen zijn."

Universal wilde Bullock voor de rol en hoewel ze een ontmoeting had met de filmmanagers, weigerde ze te testen voor de rol. Dat was het moment waarop J-Lo tussenbeide kwam en verklaarde dat ze een andere aanpak zou hebben gekozen: "Ik heb deze houding, en het zal niet veranderen, hoe groot ik ook word, dat je moet vechten voor dingen die je wilt. Je kunt verwacht niet dat je dingen op een bord krijgt, ook al kun je week in week uit theaters vullen. Omdat er altijd iemand zoals ik klaar staat om de deur in te trappen en de baan onder je vandaan te stelen."

Uiteindelijk was de weigering van Bullock Jen's winst toen ze de rol kreeg. Nogmaals, Lopez ging verder en beweerde dat Sandra de situatie anders had moeten bekijken: "Universal drong aan op Sandra Bullock omdat ze zeiden dat ze mensen op stoelen zou zetten. George en de regisseur hadden een ontmoeting met haar, maar ze zeiden: ' Als Sandra het echt wil, zal ze ervoor moeten testen. Ze zou niet testen, en haar agent, die ook mijn agent is, steunde dat. Als ik Sandy was, zou ik zeggen: 'Nou, ik ga laat ze zien dat ik het kan. Ik zal met ze lezen, ze me de rol laten aanbieden en ze dan laten betalen."

Lopez kreeg de rol en ze verdiende er $ 2 miljoen mee. J-Lo was erg actief met wat ze als loon van de film eiste, aangezien ze er veel promotie voor zou doen, "Toen mijn agent me belde en zei: 'Wat moeten we tegen ze zeggen?' Ik zei: "Zeg, wie verbreekt zijn contract om deze film te promoten terwijl George op de spoedafdeling is? Zeg, Anaconda is nu wereldwijd meer dan 100 miljoen dollar waard en waarom denk je dat meisjes tussen 18 en 25 er meer dan nog andere actiefilms vanwege Ice Cube?'"

Door de harde opmerkingen kwam J-Lo in veel problemen en sommigen in de branche dachten dat ze daardoor nooit meer zou werken. J-Lo herinnert zich nog dagenlang te hebben gehuild nadat het interview was gepubliceerd. Gelukkig is het allemaal gelukt voor J-Lo en kunnen we hetzelfde zeggen voor Bullock, die jaren later eindelijk in een film met Clooney verscheen.

Bullock en Clooney bleven dicht bij elkaar

Ondanks de gevolgen slaagden Sandra en George erin om dicht bij elkaar te blijven, niet alleen verschenen ze samen in 'Gravity', maar Geroge had ook een enorme invloed bij het regelen van een date voor haar: "Grant, George, and the De persoon met wie ik uitging waren allemaal vrienden. Ik ontmoette George op een feest waar hij Buddy Hackett-imitaties deed! George was de reden dat de man met wie ik uitging, met mij uitging. Hij zei: "Als je niet met haar omgaat, 'Ik ga met haar mee.' Hij maakte een grapje, maar duwde een beetje. Dus we kennen elkaar allemaal al duizenden jaren en hebben elkaar van ver gesteund', verklaarde ze naast Glamour.

De film van 2013 was een gigantisch succes, scoorde enorme aantallen aan de kassa en bracht $ 723 miljoen op. Voor degenen die thuis de score bijhouden, is dat meer dan $ 646 miljoen meer dan de J-Lo en Clooney-film, die $ 77 miljoen opbracht. Bovendien liep Bullock weg van het project met $ 68 miljoen meer dan J-Lo's salaris op 'Out of Sight'… yikes.

Aanbevolen: