Blue Ivy motiveerde Jay-Z om te leren hoe dit te doen

Inhoudsopgave:

Blue Ivy motiveerde Jay-Z om te leren hoe dit te doen
Blue Ivy motiveerde Jay-Z om te leren hoe dit te doen
Anonim

Jay-Z en Beyonce zijn erin geslaagd de muziekscene over te nemen, en we zijn er niet boos om. Na haar succes in Destiny's Child is Beyonce een van de grootste namen in de industrie geworden.

Naast haar succes als zangeres, heeft Bey zichzelf bewezen als ontwerper met haar Ivy Park-collectie. Jay aan de andere kant domineert de rapindustrie al tientallen jaren en heeft niets dan succes gehad als het gaat om zijn eigen platenlabel, Roc Nation.

Hoewel het duo zoveel heeft gedaan, lijkt het alsof Jay niet zo thuis is in één ding in het bijzonder! Niet alleen heeft hij het op zich genomen om zijn vaardigheden op dit gebied te verbeteren, maar het lijkt erop dat zijn oudste dochter, Blue Ivy, de motivatie achter dit alles was.

Hoe Blue Ivy Jay dit heeft laten doen

Jay-Z heeft zo ongeveer alles bereikt wat betreft zijn tijd in de muziekindustrie!

De rapper debuteerde in de jaren '90 en scoorde zijn allereerste Billboard Hot 100-credit toen hij te horen was in Mariah Carey's hit, 'Heartbreaker', die 2 weken bovenaan de Hot 100 stond.

Sindsdien heeft Jay zijn muzikale vaardigheden uitgebreid en zijn eigen platenlabel Roc Nation begonnen, dat sterren als Beyonce, Rihanna en voorheen Mariah Carey vertegenwoordigt. Hoewel hij de industrie domineert, is er één ding dat Jay niet altijd wist: zwemmen!

Met zoveel succes als hij onder zijn riem heeft, blijkt dat Jay niet al te thuis is als het gaat om zijn tijd in het water.

De rapper onthulde tijdens een recente verschijning in The Shop: Uninterrupted, waar hij vertelde dat zijn oudste dochter, Blue Ivy, de reden is waarom hij een betere ouder wilde worden en leren zwemmen.

"Ik heb pas leren zwemmen als Blue werd geboren", zei Jay-Z. “Daar gaat alles wat je moet weten. Dit is een metafoor voor onze relatie, "zei de 'Big Pimpin''-rapper.

Aangezien Jay en Bey samen meer dan een miljard dollar waard zijn, is het veilig om te zeggen dat het duo op vakantie gaat naar enkele van de meest weelderige en luxueuze locaties, waaronder hun meest recente zomervakantie naar Zuid-Frankrijk, die ze namen net voordat de pandemie toesloeg.

Met zo'n uitzicht op de oceaan is het alleen maar passend dat Jay wil genieten, maar dat was niet echt de reden waarom hij de sprong wilde wagen. "Als ze ooit in het water viel en ik kon haar niet krijgen, zou ik die gedachte niet eens kunnen verwekken," zei hij.

Vanaf dat moment wist Jay dat hij moest "leren zwemmen" en dat deed hij ook! Naast zijn meest recente poging om te leren zwemmen, onthulde Jay dat Blue hier veel meer van onder de indruk is dan zijn inwijding in de Hall of Fame!

Nadat Jay-Z genomineerd was voor de Rock & Roll Hall Of Fame, onthulde Jay-Z dat Blue Ivy niet erg opgewonden was toen het nieuws bekend werd, maar als het op zijn tijd in het water aankomt, draait het allemaal om Blue dat nautische leven!

Aanbevolen: