Fans zijn stomverbaasd om Cardi B te leren baden met drogisterijproducten

Inhoudsopgave:

Fans zijn stomverbaasd om Cardi B te leren baden met drogisterijproducten
Fans zijn stomverbaasd om Cardi B te leren baden met drogisterijproducten
Anonim

Cardi B leidt het hoge leven en pronkt met haar merkkleding en portemonnees bij elke gelegenheid, overal op haar sociale-mediapagina's. Haar huidige vermogen staat op een verbazingwekkende $ 40 miljoen, en fans dachten dat alles wat ze had waarschijnlijk eersteklas en luxueus was. Ze waren stomverbaasd toen ze een glimp opvingen van haar douche- en hygiëneproducten en ontdekten dat ze drogisterijmerken gebruikt voor haar schoonheidsroutine.

Het is moeilijk voor te stellen dat Cardi B ooit een conventionele drogisterij zou betreden, laat staan dat ze gemiddeld elke dag drogisterijproducten zou inslaan, maar dat lijkt precies te zijn wat ze thuis in haar badkamer heeft.

Cardi B's drogisterijproducten

Toen Cardi B een foto van haar badproducten op Instagram plaatste, doorzochten fans onmiddellijk de afbeelding om te zien welke merken en geurtypes ze gebruikt… en ze waren behoorlijk verrast door wat ze vonden.

Ze staat erom bekend in de schoot van luxe te leven en pronkt met haar financiën en haar uitgebreide levensstijl bij elke gelegenheid, dus toen fans voor het eerst een beeld kregen van de voorraad benodigdheden die ze heeft voor haar badkamergebruik, ving het hen op volledig overrompeld.

Er waren helemaal geen luxe merken in de mix! Alles wat ze heeft, kan door de gemiddelde consument gemakkelijk worden gekocht bij een plaatselijke drogisterij.

Sommige producten die Cardi B in voorraad heeft, zijn vaseline, Dr. Teal's en een heleboel Dove-producten.

Sommige fans vonden dat dit haar productgebruik normaliseerde en Cardi B herkenbaarder maakte, terwijl anderen gewoon verbluft waren over hoe oninteressant haar productcollectie eigenlijk was.

Fans wegen in

Fans hadden veel te zeggen over de keuzes die Cardi B maakt tijdens het baden! Het ontbreken van dure, luxe productmerken was blijkbaar een hot topic op sociale media.

Opmerkingen inbegrepen; "Cardi, st ives is niet goed voor je huid er zijn veel betere producten, vooral als je een miljonair bent, ik ben blut en ik gebruik nog steeds geen s ives.doe het beter girly, " en "al die producten zitten boordevol chemicaliën en zijn allemaal giftig, je kunt de echte shit betalen, dus waarom zou je dit gemiddelde spul gebruiken?"

Een fan reageerde door te zeggen; "Je moet kijken naar de chemicaliën in deze producten en hoe schadelijk ze bijna allemaal zijn. Deze foto schreeuwt om kanker, er zijn talloze zwarte merken die hygiëneproducten verkopen met schone ingrediënten die niet schadelijk zijn voor jou en je gezin."

Anderen schreven; "wow je producten zijn basic en saai" evenals; "hoeveel vaseline heb je echt nodig, Cardi? Niets beters in je collectie?"

Aanbevolen: