Fans reageren op het emotionele afscheid van Kim Kardashian nu 'KUWTK' ten einde loopt

Inhoudsopgave:

Fans reageren op het emotionele afscheid van Kim Kardashian nu 'KUWTK' ten einde loopt
Fans reageren op het emotionele afscheid van Kim Kardashian nu 'KUWTK' ten einde loopt
Anonim

Niemand is dwaas genoeg om te denken dat de Kardashians binnenkort uit de schijnwerpers zullen verdwijnen, maar de reality-tv-show van hun familie die de Kardashians tot een begrip heeft gemaakt, loopt definitief af en komt definitief ten einde.

Kim Kardashian plaatste een emotioneel afscheid van haar Instagram-volgers en leek echt stikte van het feit dat haar show stopt met filmen. De show wordt sinds 2007 uitgezonden en volgt de chaotische levens van de Kardashian- en Jenner-clan terwijl ze door hun niet-zo-privéleven reizen. Is dit echter echt het einde van een tijdperk?

Fans hebben meegewogen op een manier die Kim misschien niet had verwacht.

Kim zegt vaarwel

De leider van het peloton, Kim Kardashian, zal duidelijk een soort transformatie ondergaan als ze afstand neemt van haar reality-tv-rol. Ze plaatste een afscheidsvideo samen met het bijschrift; "Ik zou je niet achterlaten zonder een paar serieus lelijke huilgezichten in ons laatste 20e seizoen van Keeping Up With The Kardashians, die op 18 maart in première gaat op E! @eentertainment." en het duurde niet lang voordat fans reageerden.

De videoclip die door Kim werd gepost, was ingesteld op de melodie van Harry Styles' vertolking van Sign Of The Times, en dat is wat fans echt aan de gang kreeg met hun opmerkingen.

Hoewel sommige fans ontroerd waren door de nummerkeuze en het jammer vinden dat deze show uit de lucht ging, vonden de meesten dat dit een melodramatische nummerkeuze was en beweerden dat het einde van de show op geen enkele manier 'een teken van de tijd helemaal niet.

Fans reageren op het afscheid van Kim

Fans van de show hebben misschien afgestemd om te zien wat voor soort shenanigans de Kardashians van plan waren, maar dat correleert niet noodzakelijk met het feit dat ze diepe emoties hebben over het einde van de serie. Een fan reageerde op Kim's afscheidsvideo door dat duidelijk te maken door te zeggen; "Dit is geen teken des tijds, het is het einde van weer een realityshow." Een andere fan schreef; "nee! maar als teken van de tijd op de achtergrond is te grappig voor mij," en een ander zei; "Oh God, kom er overheen, dit is een misbruik van het lied van Harry Style."

Het is duidelijk dat Keeping Up With The Kardashians een enorm succesvolle show was die de carrières van veel leden van de Kardashian/Jenner-clan hielp lanceren en ondersteunen. Het succes van de show staat buiten kijf, maar het is mogelijk dat Kim Kardashian de relevantie van de show voor de huidige samenleving overschreed en de emotionele band die fans zouden hebben met het einde van de show overschat.

Hayu is het platform waar je elke vrijdag het laatste seizoen van Keeping Up With The Kardashians kunt streamen met afleveringen. Hayu biedt ook de hele serie, vanaf seizoen 1, voor Canadezen die de afgelopen 14 jaar willen inhalen of herinneringen willen ophalen.

Aanbevolen: