Wat echt een einde maakte aan het 13-jarige huwelijk van Fergie en Josh Duhamel

Inhoudsopgave:

Wat echt een einde maakte aan het 13-jarige huwelijk van Fergie en Josh Duhamel
Wat echt een einde maakte aan het 13-jarige huwelijk van Fergie en Josh Duhamel
Anonim

In 2009 stapten Fergie en Josh Duhamel in het huwelijksbootje na twee jaar daten. Maar in 2017, na acht jaar van wat een perfect huwelijk leek, brachten ze een gezamenlijke verklaring uit waarin ze hun scheiding aankondigden. Geen intense voogdijgevechten. Geen kwaad bloed. Gewoon een wederzijdse beslissing om uit elkaar te gaan, waardoor veel fans geen idee hadden wat er mis ging.

De scheiding werd in 2019 afgerond. En hoezeer het ex-echtpaar ook probeerde de hele zaak privé te houden, er zijn onlangs bepaalde details aan het licht gekomen over wat tot hun splitsing heeft geleid. Dit zijn de belangrijkste problemen die een einde maakten aan het huwelijk van Fergie en Josh.

Bijgewerkt op 8 februari 2022: Volgens alle berichten hebben Fergie en Josh Duhamel nog steeds een vriendschappelijke relatie. Duhamel maakte onlangs bekend dat hij verloofd is met model Audra Mari, en Fergie feliciteerde het gelukkige paar met hun verloving. Een paar jaar geleden sprak Duhamel over zijn verlangen om iemand nieuw te vinden om mee te settelen en meer kinderen mee te krijgen, en het lijkt erop dat hij precies dat heeft gedaan. Duhamel en Fergie blijven hun achtjarige zoon Axl succesvol co-ouderen. Voor zover het publiek weet, heeft Fergie sinds haar scheiding van Josh Duhamel geen nieuwe date gehad, maar op basis van haar blije reactie op zijn verloving lijkt het er niet op dat ze enige wrok of onopgeloste gevoelens jegens zijn ex-man koestert.

Fergie en Josh Duhamel zijn net uit elkaar gegroeid

In 2017 onthulde een anonieme bron dat Fergie en Josh gewoon niet zo close waren als voorheen. "Ze groeiden volledig uit elkaar. Dit zat er al een tijdje aan te komen en ze hebben het afgelopen jaar geprobeerd alles op een rijtje te zetten", aldus de bron. Bij sommige gelegenheden werd gesuggereerd dat hun werkschema's ervoor zorgden dat ze uit elkaar groeiden.

In het begin had het paar een werkende strategie. Ze hadden een regel van twee weken waarin ze niet meer dan twee weken uit elkaar mochten zitten. Maar bronnen zeiden dat het op een punt kwam waarop hun schema's uit de hand liepen. Bronnen vermeldden ook dat de twee helemaal niets gemeen hadden.

Volgens hen is Josh "erg nuchter", terwijl Fergie "in een totaal andere wereld" is. Hoewel de vergelijking een beetje vaag klinkt in de richting van de voormalige zanger van Black Eyed Peas, hebben de twee echt botsende levensstijlen. Er zal ongetwijfeld wrijving zijn bij het combineren van een hectische filmcarrière met de onvoorspelbare eisen van een popster zijn.

Fergie en Josh Duhamel hebben verschillende opvattingen over familie

Josh, de oudste van vier broers en zussen, heeft altijd al een groot gezin gewild. Ondertussen was dat niet bepaald Fergie's prioriteit. Fergie komt uit gescheiden ouders en heeft een minder dan normale jeugd, terwijl Josh meer traditionele huiselijke gezinsidealen heeft, en volgens bronnen leidde dit tot compatibiliteitsproblemen voor het paar. De Life As We Know It-acteur was gefrustreerd dat de "Glamorous"-zanger niet meer "normale moederactiviteiten" deed.

De twee doen momenteel echter geweldig werk in co-ouderschap. Dankzij hun minnelijke breuk konden ze een gezonde relatie en wederzijds respect voor elkaar behouden. Ook de 45-jarige acteur heeft de uitbreiding van zijn gezin niet opgegeven. "Ik ben geen 30 meer. Ik ben 45. Ik wil de komende jaren meer kinderen hebben", vertelde Josh aan Dax Sheperd op zijn podcast, Armchair Expert in 2018.

"Het gaat meer om het vinden van iemand die jong genoeg is om kinderen te krijgen. Het is niet alsof ik daarbuiten iets [expletief] probeer. Dat is niet wie ik ben. Ik probeer een meisje te vinden dat ik kan zijn met en een gezin hebben met." Tabloids probeerden te impliceren dat Fergie jaloers was op Josh' nieuwe romantische interesses, maar de exen hebben eigenlijk vrede met hun beslissingen en presenteren co-ouderschapsregelingen.

Josh Duhamel zou met iemand anders hebben geslapen

In 2009, slechts enkele maanden na hun huwelijk, kwamen er berichten naar buiten dat Josh Duhamel naar verluidt met een danser had geslapen tijdens een jongensavondje in een stripclub. Dit zou zijn gebeurd terwijl hij Life As We Know It aan het filmen was in Atlanta.

Fergie ontkende de geruchten, maar de danseres verkocht het verhaal naar verluidt voor $ 20.000 en slaagde voor een leugendetectortest. Drie jaar later gaf Fergie toe 'door moeilijke tijden te zijn gegaan' die haar en Josh 'sterker als een eenheid' maakten. Josh heeft deze gevoelens ook herhaald.

Fergie stuurde naar verluidt spionnen om naar Josh Duhamel te kijken

Het bleek dat het paar niet helemaal herstelde van het incident. Een insider beweerde dat Fergie spionnen stuurde om naar Josh te kijken tijdens een evenement in Beverly Hills in 2016. De spionnen vertelden Fergie naar verluidt dat Josh met veel vrouwen flirtte. Maar toen ze hem ermee confronteerde, ontkende de When in Rome-acteur de beschuldigingen.

Fergie zou ook veel onaangekondigde bezoeken hebben gebracht aan de set van Josh' film met Olivia Munn, Buddy Games. Ze wilde hem goed in de gaten houden. Volgens een andere insider besloot Fergie ermee te stoppen toen Josh flirterig bleef met vrouwen en zich bleef gedragen alsof hij vrijgezel was.

Fergie zei dat zij en Josh Duhamel nog steeds van elkaar houden, maar niet romantisch

"We zijn goede vrienden, Josh en ik, we hebben zoveel liefde voor elkaar", vertelde Fergie in 2017 aan Entertainment Tonight, niet lang nadat ze haar scheiding met Josh had aangekondigd. "We houden echt van elkaar, we hebben plezier met elkaar. We zijn gewoon geen romantisch stel meer." De twee beschouwen elkaar nog steeds als familie. Ze waren tenslotte 13 jaar samen. En het belangrijkste is dat ze allebei hun zoon met liefde willen opvoeden.

Aanbevolen: