Fans verwarren Madonna's vriend met Jaden Smith

Inhoudsopgave:

Fans verwarren Madonna's vriend met Jaden Smith
Fans verwarren Madonna's vriend met Jaden Smith
Anonim

Madonna heeft sinds de zomer van 2019 een relatie met Ahlamalik Williams, en hun relatie lijkt sterk te worden ondanks hun leeftijdsverschil van 35 jaar.

Dat heeft de haters er niet van weerhouden om te haten, en veel critici zijn naar de oppervlakte gekomen om commentaar te geven op hoe ongemakkelijk het is om ze samen te zien. Het leeftijdsverschil is duidelijk zichtbaar en lijkt fans echt lastig te vallen.

Recente waarnemingen van Madonna en Ahlamalik die samen op de fiets reden, wekten interesse op internet omdat veel mensen hem volledig aanzagen voor Jaden Smith. Mensen voelen zich op dit moment erg slecht voor de familie Smith, omdat hij ten onrechte werd meegesleurd omdat hij nauw verbonden was met Madonna.

Ahlamalik lijkt op Jaden Smith

Madonna en Ahlamalik zagen eruit alsof ze het echt naar hun zin hadden tijdens het fietsen in New York City. Ze leken gelukkig te zijn met hun avontuur, maar op het eerste gezicht zagen veel mensen Ahlamalik aan voor Jaden Smith, wat online voor veel opschudding zorgde.

Het idee dat Madonna gelinkt zou worden aan Jaden was nogal verontrustend voor fans, omdat ze dachten dat ze verder was gegaan met een andere man die nogal wat jaar jonger was dan zij.

Het duurde natuurlijk niet lang voordat duidelijk werd dat het niet Jaden op de foto was, maar dat weerhield de haters er niet van om op sociale media stormachtig te praten.

Hard trollen

Er was een kort moment waarop Ahlamalik een beetje op Jaden Smith leek, en blijkbaar was dat alles wat fans nodig hadden om wild te worden van dat idee.

Reacties begonnen snel het web te overspoelen, veel verbijsterde fans hebben de identiteit van deze twee totaal ongerelateerde mannen vergist.

Fans schreven om te zeggen; "Ze houdt van ze jong," "Iemand zei dat ze dachten dat het Jaden was, jullie zijn verdomd grappig," en "omg ik dacht zeker dat dat Jaden Smith was," evenals; "Het lijkt erop dat dat haar zoon zou kunnen zijn."

Anderen reageerden door te zeggen; "Ik dacht dat dat Jaden Smith was, lol", wat een reeks reacties inspireerde waarbij mensen zeiden: "OMG, ik dacht ook dat dat Jaden was."

Het gesprek ging verder met; "Zou ik gezworen hebben dat dat Jaden was?," "want waarom dacht ik dat dat jaden Smith was? "Will en Jayda zullen deze niet leuk vinden bittttt ????" en; "Wacht, dat is Jaden Smith niet?" ook als; "Omg ik dacht dat het Jaden Smith was, ik had een hartaanval."

Het is duidelijk dat veel mensen niet onder de indruk zijn dat Madonna met Ahlamalik uitgaat, maar ze zouden zich veel ongemakkelijker voelen als ze met Jaden Smith uitgaat.

Aanbevolen: