Showrunner belooft dat Witcher seizoen 2 de familie van Ger alt zal verkennen zonder tijdlijnen te verwarren

Inhoudsopgave:

Showrunner belooft dat Witcher seizoen 2 de familie van Ger alt zal verkennen zonder tijdlijnen te verwarren
Showrunner belooft dat Witcher seizoen 2 de familie van Ger alt zal verkennen zonder tijdlijnen te verwarren
Anonim

Het is iets minder dan een half jaar geleden dat seizoen 1 van The Witcher werd uitgezonden. Hoewel het ongelooflijk goed werd ontvangen door het publiek, waardoor The Mandalorian werd onttroond als de grootste televisieserie ter wereld, was er één belangrijkste klacht die velen over de show deelden.

De tijdlijn van The Witcher is ongelooflijk irritant en verwarrend als je niet al enigszins bekend bent met het pand. Maar maak je geen zorgen, showrunner Lauren S. Hissrich heeft fans beloofd dat we niet alleen verder in de familieachtergrond van Ger alt zullen duiken, maar dat alles in seizoen 2 zal plaatsvinden in één, doorlopende, tijdlijn.

De familie ontmoeten

Witcher's showrunner Hissrichs ging zitten met Jennifer Maas van TheWrap om de stand van zaken rond seizoen 2 van The Witcher te bespreken tijdens de huidige gezondheidspandemie. Tijdens het ongeveer 4 minuten durende interview bespreekt Maas hoe de productie omging met het stilleggen halverwege het filmen van een zeer grote sequentie.

Hissrichs reactie maakte heel duidelijk dat de belangrijkste verantwoordelijkheid van het team de veiligheid van de cast en crew was en ervoor te zorgen dat ze naar huis konden gaan en met hun families in quarantaine konden.

Daarna stuurde het gesprek in de richting van wat we van seizoen 2 kunnen verwachten. Als je het je herinnert, (spoilers vooruit) … werd Ger alt eindelijk herenigd met zijn 'wet van verrassing'-kind Cirilla, gewoonlijk Ciri genoemd.

Wil voortbouwen op dit idee van familie Maas zegt dat het altijd belangrijk voor haar was dat Ger alt, Yennefer en Ciri "als een familie samenkomen… En wanneer je je iemands familie begint voor te stellen, moet je ook hun familie begrijpen. gezin van herkomst. Soms zijn dat een vader en een moeder, soms zijn dat bloedverwanten. Voor Ger alt zijn het zijn broers, het is de broederschap van de heksen. Dus ik ben erg opgewonden om weer naar binnen te gaan en Vesemir, zijn vaderfiguur, voor het eerst te ontmoeten en al deze mannen waarmee hij is opgegroeid sinds hij zeven jaar oud was."

Het gesprek leidt uiteindelijk naar het controversiële tijdlijnprobleem. Een klacht van zowel critici als fans, geuit tijdens seizoen 1. Een tijdlijn die talloze artikelen heeft voortgebracht die probeerden de bogen op een samenhangende manier te doorbreken voor informele kijkers. Een tijdlijn zo vervelend dat zelfs Netflix op Twitter moest inspringen en een foto moest aanbieden aan de juiste stroom van gebeurtenissen.

Een hoofdpijnveroorzakende tijdlijn

Maas heeft de zorgen over de tijdlijn beantwoord en rechtvaardigt dit als de enige manier om de drie hoofdpersonages te leren kennen. Nu ze zijn vastgesteld, "wat we in seizoen 2 zullen zien, is dat al onze personages op dezelfde tijdlijn bestaan. Wat ons echter in staat stelt om verhaalgewijs te doen, is door op iets andere manieren met de tijd te spelen… Dus ik denk dat het voor het publiek een stuk gemakkelijker zal zijn om te volgen en te begrijpen, vooral als er nieuw publiek binnenkomt."

Maas waarschuwt potentiële kijkers echter wel: "er zullen nog wel wat leuke uitdagingen komen met de tijd."

Wat deze "leuke uitdagingen" voor ons kijkers kunnen inhouden, zal pas met de tijd worden onthuld.

Aanbevolen: