Is Millie Bobby Brown's vriend Jake Bongiovi close met haar castmates met vreemde dingen?

Inhoudsopgave:

Is Millie Bobby Brown's vriend Jake Bongiovi close met haar castmates met vreemde dingen?
Is Millie Bobby Brown's vriend Jake Bongiovi close met haar castmates met vreemde dingen?
Anonim

Sinds het eerste seizoen van Stranger Things debuteerde op Netflix,is de show gemakkelijk een van de grootste popcultuurfenomenen in een groot deel van de wereld geweest. Veel Stranger Things-kijkers zijn zelfs zo gepassioneerd geraakt door de show dat er veel fantheorieën van Stranger Things zijn. Naast het volgen van de verhaallijnen van de show, besteden veel fans van Stranger Things natuurlijk ook aandacht aan de sterren van de show.

Vanaf het allereerste begin was Eleven het populairste en meest besproken personage van Stranger Things. Met dat in gedachten zou het niemand moeten verbazen dat de acteur die Eleven tot leven brengt, Millie Bobby Brown, de meest besproken ster van Stranger Things is geworden. Er is bijvoorbeeld veel interesse in het persoonlijke leven van Brown, inclusief haar vriend Jake Bongiovi en of hij al dan niet kan opschieten met haar beroemde co-sterren.

Millie Bobby Brown's datingleven

Toen het eerste seizoen van Stranger Things in 2016 in première ging, was Millie Bobby Brown nog maar een kind. Sindsdien is Brown opgegroeid voor de wereld en is ze nu achttien jaar oud. Net als de meeste jonge mensen heeft Millie Bobby Brown gedatet tijdens haar tienerjaren. Natuurlijk geeft niemand om het datingleven van de meeste tieners, afgezien van hun vrienden en familie. Aan de andere kant halen de ups en downs van Brown's datingleven de krantenkoppen.

Op het moment van schrijven is Millie Bobby Brown al bijna anderhalf jaar aan het daten met Jake Bongiovi. Nadat Brown en Bongiovi elkaar naar verluidt via vrienden hadden ontmoet, duurde het niet lang voordat de twee jongeren het klikte en een koppel werden. Hoewel Bongiovi geen ster is zoals Brown, lijkt het zeer waarschijnlijk dat hij enig inzicht heeft in wat ze doormaakt, aangezien hij de zoon is van Bon Jovi-zanger Jon Bon Jovi.

Voordat Millie Bobby Brown en Jake Bongiovi een koppel werden, was ze gekoppeld aan drie andere mensen in de pers. Het meest controversieel was dat Hunter 'Echo' Ecimovic, die toen twintig was, betrokken was bij Brown toen ze nog maar zestien was. Daarvoor was Brown in 2019 en 2020 gelinkt aan rugbyspeler Joseph Robinson. In 2017 werd Browns liefdesleven door de pers behandeld tijdens haar eerste publiekelijk bekende relatie met Jacob Sartorius.

Is Jake Bongiovi bevriend met The Stranger Things Stars?

Zoals elke volwassene waarschijnlijk al weet, hebben de meeste mensen het moeilijk als ze tieners zijn. Dat is natuurlijk logisch, aangezien mensen tijdens hun tienerjaren veel dramatische fysieke veranderingen ondergaan. Bovendien moeten mensen als tiener hun plaats in de wereld bepalen en zien wie ze in de toekomst willen worden. Gelukkig kunnen de meeste mensen alle fouten die ze tijdens hun tienerjaren maken voorbijgaan en ervan leren als ze volwassen worden.

Helaas voor Millie Bobby Brown heeft ze haar tienerjaren doorgemaakt met miljoenen mensen die veel aandacht besteden aan alles wat ze zegt en doet in de publieke belangstelling. Erger nog, elk klein ding dat Brown doet dat mensen afkeuren, wordt nog steeds tegen haar gebruikt en sommige mensen beoordelen haar hard. In werkelijkheid zijn de enige mensen die echt weten of Brown een goed persoon is of niet, de mensen in haar leven die te zien krijgen hoe ze zich dagelijks gedraagt.

In 2019 werd Millie Bobby Brown geïnterviewd door de Press Trust of India. Tijdens het resulterende gesprek sprak Brown over de druk waarmee ze te maken heeft gehad vanwege haar bekendheid. Gelukkig onthulde Brown ook hoe gelukkig ze is dat ze samen met haar Stranger Things-co-sterren beroemd is geworden, omdat ze elkaar echt begrijpen.

“Ik heb zoveel geluk dat ik met mijn beste vrienden heb gewerkt en dit alles met hen heb mogen meemaken. Als we ook naar de awardshows gaan, is het geweldig om je beste vriend aan je arm te hebben. Als je nerveus bent, kijk je er gewoon naar en zeg je: 'Voel je wat ik voel?'”, vervolgde ze. “We hebben gewoon contact met elkaar. Je weet dat je dit niet alleen doorstaat. Daarom houden we elkaar zo dichtbij. We praten niet elke dag met elkaar. Soms praten we een maand niet met elkaar. Maar als we met elkaar praten, is het alsof we weer teruggaan naar onze oude gewoontes.”

Op basis van haar opmerkingen lijkt het heel duidelijk dat de mede-sterren van Millie Bobby Brown's Stranger Things erg belangrijk voor haar zijn en dat het een probleem zou zijn als haar vriend niet met hen kon opschieten. Op het moment van schrijven hebben Brown, haar mede-sterren van Stanger Things en haar vriend Jake Bongiovi allemaal gezwegen of ze allemaal met elkaar overweg kunnen. Op basis van wat er op sociale media is gepubliceerd, lijkt het er echter zeker op dat Bongiovi bevriend is met de costars van Brown.

Van buitenaf lijkt het er lang op dat de beste vriend van Millie Bobby Brown onder de Stranger Things-cast Noah Schnapp is. Schnapp duikt immers vaak op in Browns posts op sociale media en ze lijken erg strak tijdens gezamenlijke interviews. Afgaande op het feit dat er een foto is van Brown, Schnapp en Bongiovi die elkaar omhelzen en het trio samen een Harry Styles-concert bijwoonde, lijken Jake en Noah ook dichtbij. Het is ook vermeldenswaard dat Brown een foto van zichzelf plaatste met Bongiovi en Finn Wolfhard, wat schijnbaar aangeeft dat ze het ook goed met elkaar kunnen vinden. Hoewel er op het moment van schrijven geen publiekelijk beschikbare foto's zijn van Bongiovi met de andere co-sterren van Brown, is er geen reden om aan te nemen dat er spanningen zijn tussen Jake en de cast van Stranger Things.

Aanbevolen: