The Mandalorian: de tijdlijn en andere dingen die Star Wars-fans nog steeds verwarren

Inhoudsopgave:

The Mandalorian: de tijdlijn en andere dingen die Star Wars-fans nog steeds verwarren
The Mandalorian: de tijdlijn en andere dingen die Star Wars-fans nog steeds verwarren
Anonim

Disney+ verspilde geen tijd om de markt over te nemen en fans een aantal ongelooflijke shows te geven om naar te kijken, waaronder een die perfect is voor Star Wars-fans. Vanaf het moment dat het werd aangekondigd, was The Mandalorian de meest verwachte show op het platform, en het stelde niet in het minst teleur.

Hoewel het leuk zou zijn geweest om meer afleveringen te krijgen, kunnen fans niet wachten om te zien wat er in seizoen 2 gebeurt. Bovendien lijkt de aanstaande Obi-Wan-show op Disney+ ook een hit te worden.

We hebben een aantal ongelooflijke dingen gezien tijdens het eerste seizoen van The Mandalorian, maar er waren ook enkele verwarrende aspecten van de show waar fans nu al maanden achter proberen te komen. Hoewel de show nog steeds te bekijken was, lieten de verwarrende delen ervan zeker een zure smaak achter in de mond van sommige kijkers, maar er is hoop dat deze dingen in de toekomst zullen worden aangepakt.

Vandaag schijnen we een licht op de verwarrende delen van The Mandalorian !

13 Wat is de officiële tijdlijn?

Mando tijdlijn
Mando tijdlijn

Dit is iets dat mensen vanaf de allereerste aflevering in verwarring heeft gebracht, omdat er geen definitieve tijdlijn is die we hebben gekregen. Ja, dit is nadat het rijk is gevallen, maar er zat veel tijd tussen Return of the Jedi en The Force Awakens, dus wie weet wanneer dit plaatsvindt?

12 Is Baby Yoda een kloon?

Yoda Kloon
Yoda Kloon

Tot op de dag van vandaag is er vrijwel niets bekend over dit schattige personage, maar we zijn nog steeds meer dan blij hem in de buurt te hebben. Baby Yoda is een totaal mysterie en sommige mensen denken dat hij een kloon van Yoda zou kunnen zijn. Hoe dan ook, we kunnen maar beter iets nieuws leren in seizoen 2.

11 Leeft Boba Fett tijdens deze periode?

Boba Fett
Boba Fett

Sommige mensen lijken te denken dat Boba de sarlacc-put heeft overleefd, terwijl anderen hem volledig hebben afgeschreven. Het is mogelijk dat Boba in deze tijd nog leeft, en hoewel hij in seizoen 2 zal verschijnen, zou hij als goner kunnen betekenen dat hij alleen in flashback-scènes zal verschijnen.

10 Hoe kwam Moff Gideon aan een Darksaber?

Moff Gideon Darksaber
Moff Gideon Darksaber

Een Darksaber is nog nooit gezien in live-action media, en fans van de franchise raakten in paniek toen ze Moff Gideon het zagen hanteren. Onmiddellijk begonnen mensen zich af te vragen hoe hij het in hemelsnaam in handen kreeg, en seizoen 2 zou hier meer kunnen onthullen.

9 Wie is Cara Dune precies?

Cara Dune Mandalorian
Cara Dune Mandalorian

Cara Dune werd geïntroduceerd in het eerste seizoen van The Mandalorian en ze werd al snel een favoriet bij fans. We hebben stukjes van haar verleden in de show, maar er v alt hier nog veel uit te pakken. Fans hopen dat de show in het tweede seizoen dieper in haar verleden zal duiken.

8 Hoe kon de wapenmeester overleven?

Wapensmid
Wapensmid

Alle andere Mandalorians die ondergronds waren, leken te zijn uitgeschakeld nadat Mando zijn weg terug naar Nevarro had gevonden, maar op de een of andere manier leefde de Armorer nog. Ze bleek solide te zijn in de strijd, maar om de enige persoon te zijn die overleeft, is visachtig. We denken dat er hier meer aan de hand is.

7 Wat is er zo speciaal aan Baby Yoda?

Baby Yoda
Baby Yoda

Laten we teruggaan naar dit kleine beestje en proberen uit te zoeken waarom hij zo speciaal is. Er werd geen goede uitleg gegeven waarom het zo'n hot item is. Hij had een forse prijs op zijn hoofd, en Moff Gideon deed er alles aan om deze kleine te pakken te krijgen.

6 Wie leidt de nieuwe republiek?

Nieuwe Republiek
Nieuwe Republiek

Hoeveel mensen ook genoten van het eerste seizoen van The Mandalorian, er was nog steeds veel dat ze niet konden leren. Niemand is er helemaal zeker van wie de leiding heeft in de melkweg, aangezien het rijk is gevallen. We stellen ons voor dat seizoen 2 dieper in de nieuwe politiek gaat duiken.

5 Is Mando de laatste van zijn soort?

The Last Mandalorian
The Last Mandalorian

We weten op dit moment niet echt wat we van Mando moeten denken, en sommigen hebben het gevoel dat hij de laatste in zijn soort is. We weten niet veel over zijn achtergrondverhaal of de volledige omvang van de training die hij heeft gekregen, wat het ontrafelen van dit mysterie een hoop plezier zal maken zodra het volgende seizoen komt.

4 Waarom mocht Fennec Shand leven?

Fennec Shand Mandalorian
Fennec Shand Mandalorian

Het werd overduidelijk gemaakt dat Fennec Shand een kracht was om rekening mee te houden, maar zoals we zagen, werd ze levend achtergelaten in de woestijn. Nu denken sommigen misschien dat ze voor dood werd achtergelaten, maar iedereen weet dat het beter was geweest om haar uit te schakelen voordat ze vertrokken.

3 Wat gebeurde er tijdens de nacht van duizend tranen?

Afbeelding
Afbeelding

Dit was iets dat tijdens het eerste seizoen werd genoemd, en te oordelen naar de serieuze toon en onheilspellende titel, gingen mensen ervan uit dat dit een belangrijke gebeurtenis was die de Mandalorians mogelijk verwoestte. Dit is een opzet die beter loont, omdat het de kennis van de Mandalorians verder zou kunnen versterken.

2 Waarom heeft Mando zo'n hekel aan droids?

Droids Mando
Droids Mando

Net als Obi-Wan en enkele anderen, lijkt Mando een enorme afkeer te hebben van droids, en hij maakte duidelijk dat hij IG-11 nooit zou vertrouwen. Natuurlijk zou hij later van gedachten veranderen, maar zijn aanvankelijke afkeer van droids lijkt verband te houden met een groot jeugdtrauma. Hopelijk wordt dit onderwerp volgend seizoen verder uitgediept.

1 Hoe kan Baby Yoda de kracht aanboren?

Yoda Force
Yoda Force

Er is een hoop mysterie rond Baby Yoda, en dit is nog iets dat we nooit hebben geleerd. We begrijpen dat hij Force-gevoelig is, maar hoe kan deze kleine man de Force gebruiken? Meer specifiek, hoe weet hij welke bevoegdheden hij moet aanboren en hoe hij ze moet gebruiken wanneer dat nodig is? Het was leuk om te zien, maar het was echt verwarrend.

Aanbevolen: