De echte reden waarom fans zich zorgen maken over het aankomende huidverzorgingsmerk van Kim Kardashian

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom fans zich zorgen maken over het aankomende huidverzorgingsmerk van Kim Kardashian
De echte reden waarom fans zich zorgen maken over het aankomende huidverzorgingsmerk van Kim Kardashian
Anonim

Kim Kardashian's zakelijke ondernemingen zijn allemaal een triomf geweest. Nou ja, misschien behalve de DASH-winkels die in 2017 zijn gesloten omdat ze volgens de Kardashian-zussen "bezig zijn geweest met het runnen van [hun] eigen merken, maar ook met het zijn van moeders en het balanceren van werk met [hun] gezinnen." Kourtney Kardashian heeft nu haar eigen merk, Poosh, terwijl Khloe Kardashian merkambassadeur is voor grote lifestyle-labels, waaronder dat van haar zussen. Maar het is Kim die het grootste succes heeft behaald in haar ondernemerscarrière. Kylie Jenner probeerde haar huidige vermogen van $ 1 miljard bij te houden, maar vanaf 2021 loopt de oprichter van Kylie Cosmetics $ 100 miljoen achter.

Kim heeft haar vermogen vergaard met haar shapewear-lijn, Skims, met een waarde van $ 1.6 miljard; haar cosmeticalijn KKW Beauty die naar schatting $ 1 miljard waard is; KKW Fragrance met collaboratieve collecties met haar familie die in 2017 voor $ 10 miljoen aan producten in 24 uur hebben verkocht; haar mobiele game Kim Kardashian: Hollywood dat nu misschien niet zo groot is, maar tijdens zijn hoogtijdagen een omzet van $ 160 miljoen verdiende. Allemaal goed nieuws voor Kris Jenner's 10% momager cut. Maar nu Kim op het punt staat de wereld van huidverzorging te veroveren, beginnen veel fans te twijfelen aan haar ondernemersvaardigheden. Dit is waarom.

Wat we tot nu toe weten over Kim's huidverzorgingslijn

Kim verandert KKW in SKKN na haar scheiding van Kanye West. In december 2020, twee maanden voordat ze de scheiding aanvroeg, diende Kim handelsmerken in voor SKKN en SKKN by Kim, wat niet alleen haar overgang van de naam van haar ex-man bevestigt, maar ook een nieuwe productlijn die hoogstwaarschijnlijk huidverzorgingsproducten omvat. Een fan postte op Reddit: "Ik denk dat Kim mogelijk samenwerkt met facialist Joanna Czech die ze in maart van dit jaar [2021] in een Instagram-verhaal heeft getagd."

WWD meldde dat Kim inderdaad handelsmerken heeft gedeponeerd voor "huidverzorgings-, haarverzorgings-, nagelverzorgings- en supplementencategorieën, huid- en haargereedschappen en huishoudelijke producten." Hoewel de KUWTK-ster regelmatig haar persoonlijke huidverzorgingskeuzes deelt, vooral degene die ze nuttig vindt voor haar psoriasis, denken Redditors niet dat Kim het in de huidverzorgingsindustrie zal schoppen. Ze erkennen haar brede zakelijke prestaties, maar deze vinden ze 'enigszins zorgelijk'.

Fans denken niet dat Kim het beste imago heeft voor huidverzorgingsproducten

De Reddit-commentator schreef ook in hun post: "Ik denk niet dat de meeste mensen Kim associëren met een fris gezicht of natuurlijke schoonheid." Inderdaad, we zien haar nauwelijks bloot, zelfs niet in Keeping Up With the Kardashians. "Als de meesten van ons zich Kim voorstellen, denk ik dat we ons waarschijnlijk een beeld van haar voorstellen in vol haar en make-up. Niet dat daar iets mis mee is - het is gewoon een vreemd beeld om huidverzorging mee te verkopen," vervolgden ze, ook daarbij verwijzend naar Kim's voorliefde voor dure schoonheidsbehandelingen zoals de controversiële bloed-gezichtsbehandeling.

De fan maakte zich ook zorgen over de manier waarop het imago van Kim de indruk van mensen van de huidverzorgingslijn zou beïnvloeden. "Kim is in de veertig en vrouwen van middelbare leeftijd hebben andere zorgen over de huidverzorging dan jonge vrouwen. Ik denk dat dit Kim in een gevaarlijke dubbele binding plaatst", schreven ze. "Als ze aan iedereen verkoopt, is ze onauthentiek, maar als ze aan vrouwen van 40+ verkoopt, mist ze haar belangrijkste fanbase die gebaseerd is op het KUWTK-publiek, tussen de achttien en vierendertig." Iemand heeft serieus marktonderzoek gedaan.

Fans denken dat Kim een oververzadigde markt betreedt

Kim zou niet de eerste beroemdheid zijn die de huidverzorgingsmarkt betreedt. "Kim wordt geconfronteerd met zoveel concurrentie van zoveel huidverzorgingslijnen van beroemdheden, waaronder haar eigen jongere zus", schreef de fan. Ze merkten ook op dat Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Pharrell Williams en Emily Ratajkowski tot de andere grote namen behoren die hun huidverzorgingsmerken al hebben uitgebracht. Sommige fans verwierpen ook de autoriteit van Kim op het gebied van huidverzorging.

"Het spijt me, maar net als Kylie's lipkits, heb ik een probleem om een huidverzorgingsproduct te kopen van iemand die hun huid lichter, donkerder en gladder maakt om er perfect uit te zien op hun sociale media-foto's. Ik wil resultaten zien, vooral op een gemelaneerde huid", schreef een fan op de Reddit-thread. Ze maken een valide punt. Toch zei de Redditor die de discussie begon, dat ze het succes van Kim steunen.

"Gezien al deze factoren lijkt SKKN een relatief riskante gok. Ik geloof echter in Kim als smaakmaker en ik denk dat ze een meester is in het produceren van eenvoudige, elegante verpakkingen", concludeerden ze. "Ik wens Kim succes, maar de tijd zal leren of dit merk zal floppen of zo groot zal worden als Skims." We zullen gewoon moeten afwachten hoe het uitpakt.

Aanbevolen: