Fans maken zich om een specifieke reden zorgen over Elliot Page

Inhoudsopgave:

Fans maken zich om een specifieke reden zorgen over Elliot Page
Fans maken zich om een specifieke reden zorgen over Elliot Page
Anonim

Fans zijn trots op Elliot Page omdat hij zijn ware zelf publiekelijk heeft omarmd. Nou, en zijn nieuwe buikspieren doen geen pijn, toch? Het aantrekkelijkste aan Page was echter zijn bereidheid om in de media openhartig over zijn persoonlijke leven te vertellen.

Toch was er één ding dat fans in de war bracht over het coming-outverhaal van Elliot. En toch is er veel -- en snel -- veranderd voor de ster.

Maar nu hij eruit is, maken sommige fans zich zorgen over de acteur op basis van wat ze op sociale media hebben gezien.

Fans zeggen dat Elliot er tegenwoordig anders uitziet

In het begin waren fans dol op Page en dachten dat hij er heel gelukkig uitzag nadat hij zijn ware zelf had omarmd. Maar toen leek er iets te veranderen. Terwijl hij bijvoorbeeld het talkshowcircuit deed, wezen fans op iets over Elliot.

Een fan wees erop dat Page er "echt… niet goed" uitzag in een interview met Oprah; kijkers suggereren dat de acteur supermager en bleek uitzag. Ze merken echter op dat het gewoon de verlichting op de set kan zijn.

Maar de zorgen van fans zijn meer dan alleen slechte verlichting.

Een andere fan uitte zijn bezorgdheid dat Elliot er "zo verdrietig en uitgeput uitzag" in de meeste van zijn foto's op sociale media. Erger nog, ze merken op dat Elliot er "somber" uitziet, en zelfs alsof hij is afgevallen.

Hoewel fans voorzichtig zijn met het maken van algemene uitspraken, en ze erkennen dat ze Page niet echt kennen, kunnen schijn zorgwekkend zijn.

Gaat het goed met Elliot Page?

Veel fans maken zich zorgen over het welzijn van Elliot, maar sommigen zeggen dat hij misschien worstelt met alle publiciteit. Plus, tussen alle liefde van fans, ligt er nog steeds een beetje haat op de loer.

Maar, merkte een andere fan op, Elliot heeft ook te maken met een scheiding tijdens zijn coming-out publiciteitscampagne. De meesten waren het erover eens dat het doormaken van een echtscheiding erg 'uitputtend' is en dat dit stukje informatie waarschijnlijk 'veel verklaart'.

Hoe dan ook, beroemdheden als geheel staan onder grote druk, geven fans toe, dus er is altijd een onderstroom van angst voor beroemdheden. En hoewel ze zich zorgen maken over Elliot, speculeren toeschouwers dat veel beroemdheden die publiekelijk naar buiten komen waarschijnlijk soortgelijke stress ervaren.

Een paar speculeerden dat als Elliot een testosteronbehandeling ondergaat (en hij heeft niet gesuggereerd dat hij dat doet), dat dit de oorzaak zou kunnen zijn van zowel gewichtsverlies als een meer 'magere' look.

Op basis van hun persoonlijke ervaringen denken sommige fans dat dit het meest waarschijnlijke scenario is, maar zonder de bevestiging van Elliot is dat maar één mogelijke (en misschien vergezochte) verklaring.

Aanbevolen: